Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyyyy ne hoş bir tablo yaa, Allahım inşallah bizlere de nasip eder 🙂

evet canım ya doktor salakmıdır nedır ,birdenbirede insanın yüzüne karsı söyler miii ya ,zaten piskolojımın ıyı olmadıgını bılıyo,ya canım en ıyı doktor o dedıler ona gıdıyorum olmazsa bıdaha soruşturayım

şirinecim bi sorum olcak hayatım hamilelikte kasık ağrısı sen hissetmişmiydin dün sahura kadar ders çalışcaktım güya sol kasığıma ağrı girdi böyle bıcak saplanması gibi yüz üstü uzandım ve saybaya başladım çok rahatsız edici bi ağrı diildi ama insan yinede merek ediyo bide 2-3 gündür başım ağrıyo canım

eyşan ne diyosun bamya çorbasımı oh oh ne güzel konyalı olduğun nasılda belli ilkkez burda gördüm bamyanın çorbasını ama bi tattım ohh mis süpervalla canım çekti bak benim

yok canım ya oruç tutamıcamda artık parasını vericem ama sağlığım yerınde olsa tutmayı cok ısterdım ,artık seneye tutarım alllah nasip kısmet ederse eğer.

selzeh yeni gördüm bitanem ya ben senden çok umutluydum ama sen sürekli diyodun bişey hissetmiyorum yok gibi die neyse canım üzülme yeni bi ay yeni bir umut bitanem allahım gönlüne göre versin tez zamanda kucağını doldursun sağlıkla kal bitanem

evet canım benim bır hafta kasıgıma sancılar giriyodu,aynı regli döneminde olan ağrılar gıbı bı agrıydı,bende oldu yani nekadar var reglıne canım

atesım benıde umutlandırmıstı ama kısmet işte canımya zaten belırtımde yoktu benım bılıyorsun hıssetmedım bu ay bişi ben belkıde ramazan ayında bır süprız yapar bebişim kımbılır