Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selzeh canım meraba günaydın ismimi listeden silmişsin hamiş değilim belki bu ay ama zaman ne gösterir belli olmaz hepten silmeyim tekrar alta yazsaydın ....aranıza ara ara katılıyorum ama ismimin silinmesi beni üzdü...

amin inşallah ecem hamile canım bense bekleyişteyim henüz hakkımızda hayırlısı olsun
Allah sağ salim doğurmayı nasip etsim ecem arkadasımıza.. Allah ım onları nazarlardan saklasın

Canım Allahımda senin gonlune gore versin, inşallah hersey hakkında hayırlısı olur kuzum.. Bende baya bir korunmadım ama olmadı şimdide askerlik cıktı ve iyikii olmamıs diorum.. Hakkında ne hayırlısı ise o olsun birtanem.. Sabrın soonu selamettir demiş atalarımız..

anladım canım bak eşinin yavaş yavaş durumu farkediyo olması çok güzel bi gelişme herşeyi zamana bırak bence bebişinde siz hazır olduğunuzda gelecek zamanını bekliyor sadecegelecek bigün siz mutlu olun herşey yoluna gircek

evet canım askerdeyken zor olurdu sanırım hamilelik senin için hayırlısı olmuş tatlım.. inşallah ben ve hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz

canım ilgine çok teşk.ederim ... allah herkeze herşeyin hayırlısını versin umarım sen meleğine bu kavuşursun burdaki tüm arkadaşlara sanada dua ediyorum inşallah senden güzel haberler gelicek tatlım