Kıs yoncax bizi bekletme bir anönce yap şu testi ikinci gebeliğimdede senin çektiğin o ağrıları çekmiştim eşim askere gitmişti sadece 1 kaç kez beraber olmuştuk adetten yeni temizlenmiştim hiç ihtimal vermiyordum zıp zıp dans ettim bari çabuk sökülür diye ama olmadım birgün geçti testte pozitif vermişti seninde bebiş vardır büyük ihtimalle çok merak ediyorum ama....
Vahidem listeye göre günün geçmiş kendimide hazırladım diyon bizi niye bekletiyosun hala bebek nazlı diyon ama bebektende nazlısın sen benim test rekorlarımı kimse geçemedi daha yap bir idrar testi daha hadi ama....
Ftoşşşşş işe daldın herhal ALLAH kolaylık versin cnm ya .Ama senin oruçta bayağı değerli diğerlerine göre iştesin eve gideceksin yemek yapıcaksın senin iki işin var bide bu yönden bakarsan belki işin biraz daha hafifler...
İşe giderkenki uyku bir tatlı geliyor haklısın ALLAH yardımcınız olsun sizin çift işiniz var ona görede mükafatınız farklıdır Fatoşçuğumada dedim bide böyle bakarsanız halinize rahatlarsınız belki........Seninde belirtiler güzele alamet hayırlısı hakkında arkadaşım....