Ftoşşşşş işe daldın herhal ALLAH kolaylık versin cnm ya .Ama senin oruçta bayağı değerli diğerlerine göre iştesin eve gideceksin yemek yapıcaksın senin iki işin var bide bu yönden bakarsan belki işin biraz daha hafifler...
Okudum fatoşcum sağol yorumun için, valla iyi gidiyor şimdilik ya bakalım hayırlısı..
Ramazanlada aramız iyi şimdilik biraz uyku problemi çekiyorum sadece sabah kalkıp işe gidince uyku yetmiyor.. onun dışında iyi şimdilik...
İşe giderkenki uyku bir tatlı geliyor haklısın ALLAH yardımcınız olsun sizin çift işiniz var ona görede mükafatınız farklıdır Fatoşçuğumada dedim bide böyle bakarsanız halinize rahatlarsınız belki........Seninde belirtiler güzele alamet hayırlısı hakkında arkadaşım....
Ben hafta sonu evdeyim ama malum ev işleri işte arada gidip gelip bakıyorum, şu anda da çamaşır ve ütü ile uğraşıyorum bu sıcakta ta ütü çekilmiyor ama ne yapacaksın eşimde bende devlet memuruyuz bu yüzden çok ütümüz çıkıyor...
aynen canım banada sorsan benimde uykum yetmiyo 4-5 saat uykuyla duruyorum hergece oda nereye kadar bak bugün başım çatlıyo ağrıdan neyse seninki umarım hamişliktendir de bende çok sevinirim bebeğimm inş.gelicek meleğin bu ay
Hem çalışıp hem de ev idare etmek göründüğü kadar kolay değil, dinlenme gibi bir fasıl zaten yok da... İşte artık :sütyen:çekmişiz teslim bayrağını,valla çocuk istiyoruz birde onu düşünüyorum bazen... şimdi zor idare ediyoruz çocuk olunca ne olacak hiç düşünemiyorum, herhalde pislikten evimize girilmeyecek ...
Ecemin hamileliği kesinleşti sanırım listeye eklenmiş...
Vahidem de bir iki güne belli olur...
Liste uzuyor inşallah bu ay bu listede benim de ismim olur artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?