ecemin hamileliği kesinleşti canım ya allahımm sağlıklı sıhhatli evlat versin onada 🙂 vahidemde bakalım salı günü güzel haberlerini vericek bize inş. senide bu listede en yakın zamanda görmek istiyorum canım liste uzuyorrr ve hamilelerin listesi daha çok uzarrr inşallah allahım en yakın zmanda bebeğini verir canım seninde az kaldı sabrettt güzel haberler verebilirsinnn
İnşallah bekleyenler listesi bu ay azalır biraz daha ve sonraki ayda daha azalır ve sonra iy hiç kalmaz ... Bende güzel haber vermeyi o kadar çok istiyorum kiii...
kızlar merhaba...nihayet bir hamilemiz var,,ecem...allah kucağına almayı nasip etsin.inşallah vahidemde hamiledir..canlarım size bişey sorsam,benim adetimden birkaç gün sonra kasık ağrım olduu bir yada iki gün akntım sonra kesildi.ağrıda sadece akıntı olduğunda oldu.daha önceki aylarda benim yumurtamn çatlaması üç dört gün srerdi.yumurtam çatlamamış olabilirmi.
kızlar bugün öğleden sonra ağrılarım yine başladı,aynı adet ağrısı,tam o an eşimle alışverişteydik,Allah dedim tamam bu sefer yolun sonuna geldik heralde benimkiler geldi dedim.nasıl ağrı nasıl ağrı!!!dedim bu ağrıdan da bişey çıkmazsa kesin hamileyimdir🙂neyse eve kendimi zor attım,bi baksam!!!!gelen olmamış🙂çoook sevindim umarım böyle devam eder🙂bakalım ne olacak o kadar merak ediyorum ki🙂
selam melekler 🙂
uzun zamndır gelemedim buraya işlerim vardı daha öncede yazmıştım buraya bugün beklemediğim adet günüm geldi ama ortada sadece bi kaç damla açık kahverengi akıntı gibi bişey var ondan başka ne gelen vaaar ne giden test ne zamn yapsam bana bi akıl verin lütfeeeeen 🙂
selam melekler 🙂
uzun zamndır gelemedim buraya işlerim vardı daha öncede yazmıştım buraya bugün beklemediğim adet günüm geldi ama ortada sadece bi kaç damla açık kahverengi akıntı gibi bişey var ondan başka ne gelen vaaar ne giden test ne zamn yapsam bana bi akıl verin lütfeeeeen 🙂
Canım madem adetin gelmedi ve bugün malum günün.Sabah ilk idrarında test yap büyük bi olasılık çıkar.BElki gelen kehverengi lekelerin yerleşme kanamandır çünkü hala gelmedi dedin...Hayırlısı bakalım...İnş. hamilesindir tatlım🙂🙂
kızlar bugün öğleden sonra ağrılarım yine başladı,aynı adet ağrısı,tam o an eşimle alışverişteydik,Allah dedim tamam bu sefer yolun sonuna geldik heralde benimkiler geldi dedim.nasıl ağrı nasıl ağrı!!!dedim bu ağrıdan da bişey çıkmazsa kesin hamileyimdir🙂neyse eve kendimi zor attım,bi baksam!!!!gelen olmamış🙂çoook sevindim umarım böyle devam eder🙂bakalım ne olacak o kadar merak ediyorum ki🙂