Ayyy Sultancım beee ben çıkmışım sen girmişsin kusura bakma tatlım görmedim...İiyim nasıl olayım benim de işte az kaldı 5 gün var..Heyecanlıyım çok içim içime sığmıyor
kızlar nasılsınız?benim ağrılarım yine başladı,ha şimdi olucam ha şimdi oldum diyorum ama çok şükür yok,baya bi yürüyüş yaptık eşimle bu sefer ağrıyla birlikte ıslaklık hissettim,hemen geldik baktım,yumurtlama zamanındaki gibi akıntı var fakat asıl beklenen yok,umarım yarında böyle geçer🙂
kızlar nasılsınız?benim ağrılarım yine başladı,ha şimdi olucam ha şimdi oldum diyorum ama çok şükür yok,baya bi yürüyüş yaptık eşimle bu sefer ağrıyla birlikte ıslaklık hissettim,hemen geldik baktım,yumurtlama zamanındaki gibi akıntı var fakat asıl beklenen yok,umarım yarında böyle geçer🙂
İiyim canım yaaa bakalım benim de 5 dün kaldı heyecanlıyım çok Hayırlısı inş.Sen hamilesin bence canım yaaa bu kadar ağrı psikolojik olamaz kiii...Öyle değil mii?
Bence sen bize güzel haberi yarın sabah ver
ayyy inşallah kız,hakikaten hiç sekmezdi,ilk defa hayatımda test aldık az önce ama acele davranıp negatifi görmek istemiyorum yaa,karar veremedim işte ya yarın yapcam sabah,yada pazartesi sabahı🙂şimdi prospektüsü bir hatim edecem🙂
İiyim canım yaaa bakalım benim de 5 dün kaldı heyecanlıyım çok Hayırlısı inş.Sen hamilesin bence canım yaaa bu kadar ağrı psikolojik olamaz kiii...Öyle değil mii?
Bence sen bize güzel haberi yarın sabah ver
canım normalde kendini dinleyen biri değilim yani ağrının psikolojiği olacağını sanmıyorum,eğer hamile değilsemde bunun tıbben başka anlamı vardır yani baya hatırı sayılır kasık ağrıları çekiyorum🙂mesela düne kadar dikkat ettiyseniz hep hafif hafif ağrılar vardı 10 gün boyunca var yok gibiydi demiştim,ama azdı yani şimdi