Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sana sabah olmaz artık sahurda yapsana kız testı o zamanda olur bak varsa o zamanda çıkar zaten tatlım hemen yazarsın foruma bızde gırınce okuruz esın ne durumda anlat bakalım bıraz
bende düşündüm de sahurda yapmayı şimdi sahurda o çift çizgiyi görünce şoka girerimde sevinçten eşimi sabaha kadar uyutmam diye,oda yarın uykusuz uykusuz işe gitmesin diye acıdım ona🙂oda aynı şeyi söylüyor sahurda yaparsak sen beni uyutmazsın en iyisi sabah yapalım diyor🙂o son derece sakin ve sevinçli .o emin zaten bana şimdiden hamile gözüyle bakıyor süt iç,onu ye bunu ye aç kalma

sana sabah olmaz artık sahurda yapsana kız testı o zamanda olur bak varsa o zamanda çıkar zaten tatlım hemen yazarsın foruma bızde gırınce okuruz esın ne durumda anlat bakalım bıraz
selzeh yaaa inşallah canım bakalım sabah nasıl olacak bilmem,heyecanla bekliyorum,biliyorsun taa en başından beri inandım olumsuz düşünmedim hiç,çok çalıştıkta,yani en önemli belirti adet gecikmeside gerçekleşti,ama bilemiyorum işte hani his olarak sorarsan içimde bir canlı varmış gibi yani anne gibi hissetmiyorum kendimi,Allahıma güveniyorum sadece,eğer adet olursamda beni etkilemez üzülmem yani,kısmet değilmiş der geçerim.ama insan tabi istiyor

anladım canım aman ne olcak sende ya bebiş için uykusuz kalsın bır gün degmezmı canım benım ben olsam yapardımya neyse sen bılırsın esın son derece emın yanı heee ne güzel bak simdiden dıkkat etmeye baslamıs sana

ya sorma canım'' bak olmayabilirim ona göre sen beni kesin hamile düşünme'' diyorum ama o son derece emin🙂

az kaldı canım dayan bıraz daha evet hep olumluydun sen ama suanda içinde canlı varmıs gıbı hıssetmeyebılırsın ögrenınce baslar o hıssın merak etme ınsallah geldı melegın

kızlar merhaba,sürekli takip ediyorum sizleri,baya heyecanlı günlerdeyiz gördüğüm kadarıyla...duygum,vahidem ve yoncax tan haberleri ben de sabırsızlıkla bekliyorum,inş güzel haberler alırız.ben yumurtlama dönemimdeyim, adet gecikmedikçe havaya girmek istemiyorum, çünkü ilk ay kendimi çok kaptırdığım için baya bi üzüldüm,iki aydır bunu yapmıyorum.düşünmemeye çalışıyorum ve kesinlikle belirti falan aramıyorum,çünkü ilk ay bütün belirtiler vardı ve kesinlikle hamileyim diyordum...neyse daha yolun başlarındayız...siz de kızlar kendinizi fazla yıpratmamaya çalışın, genelde zaten 7.,8.ay ancak oluyor...