Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bi de benim bikaç aydır akıntım çok azaldı,yumurtlama döneminde akıntı olur ya ben de olmuyor,olsa da dikkat çekmeyecek kadar,bu yumurtlama olmadığını gösterir mi yani mutlaka akıntı olması gerekir mi?

merhaba canım,inşallah bizde güzel haberler vermek isteriz,bakalım hayrlısıyla ne olacak🙂inşallah seninde yumurtlama günlerin verimli geçerde ay sonuda senden güzel haberler alırız🙂

benım bı sorum olcak kızlar sıze benım adetım 31de ama dun ve öncekı gün iftardan sonra lekelenmem oldu bugun yok neden olur bılıyormusun bılen varsa bana cevap yazsın ne olur kızlar ya korktum

yok canım akıntı olmasada yumurtlama olur diye geçenlerde bir yerde okumuştum ben,herkes yumurtlama zamanı belirti hissetmeyebilirmiş zaten

benım bı sorum olcak kızlar sıze benım adetım 31de ama dun ve öncekı gün iftardan sonra lekelenmem oldu bugun yok neden olur bılıyormusun bılen varsa bana cevap yazsın ne olur kızlar ya korktum

bu ayın 31 ınde ıse adetın bence o lekelenmeler bebisin yerlesme lekelenmelerı canım benım hadı bakalım güzel haberler alıcaz senden de