vahide-m Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.691 selzeh' Alıntı: sen kan vereceksın yarını bekleme canım gıt ver kanda her sekılde çıkıyor zaten varsa Genişletmek için tıkla ... eşimle bi konuşayım bakalım oda çok heyecanlandı hergün arayıp soruyo varmı bişeyler noldu diye dün konuştuk kesin sonuç için istersen biraz daha bekleyelim dedi ama bekleyemem herhalde
selzeh' Alıntı: sen kan vereceksın yarını bekleme canım gıt ver kanda her sekılde çıkıyor zaten varsa Genişletmek için tıkla ... eşimle bi konuşayım bakalım oda çok heyecanlandı hergün arayıp soruyo varmı bişeyler noldu diye dün konuştuk kesin sonuç için istersen biraz daha bekleyelim dedi ama bekleyemem herhalde
smart_girl Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.694 Ben de kaçayım artık.Sahur için bişeyler hazırlayayım kendime. Yeni uyanan arkadaşlar sizlere de günaydın 🙂
Ben de kaçayım artık.Sahur için bişeyler hazırlayayım kendime. Yeni uyanan arkadaşlar sizlere de günaydın 🙂
S selzeh Hamiş Melek 24 Ağustos 2009 #14.695 vahide-m' Alıntı: duygum ne yaptı acaba çok merak ettim ya Genişletmek için tıkla ... yazmadı da bende çok merak ettım ya
vahide-m' Alıntı: duygum ne yaptı acaba çok merak ettim ya Genişletmek için tıkla ... yazmadı da bende çok merak ettım ya
vahide-m Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.696 smart_girl' Alıntı: Ben de kaçayım artık.Sahur için bişeyler hazırlayayım kendime. Yeni uyanan arkadaşlar sizlere de günaydın 🙂 Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım size afiyet olsun
smart_girl' Alıntı: Ben de kaçayım artık.Sahur için bişeyler hazırlayayım kendime. Yeni uyanan arkadaşlar sizlere de günaydın 🙂 Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım size afiyet olsun
vahide-m Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.698 nurci' Alıntı: günaydın kızlar,nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
nurci' Alıntı: günaydın kızlar,nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
N nurci Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.699 vahide-m' Alıntı: günaydın canım iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim canım ne yapım beklemedeyim.yonca hamileymiş çok sevindim
vahide-m' Alıntı: günaydın canım iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim canım ne yapım beklemedeyim.yonca hamileymiş çok sevindim
vahide-m Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.700 nurci' Alıntı: bende iyiyim canım ne yapım beklemedeyim.yonca hamileymiş çok sevindim Genişletmek için tıkla ... evet ya bende çok sevindim Allahım hepimize nasip etsin inşallah
nurci' Alıntı: bende iyiyim canım ne yapım beklemedeyim.yonca hamileymiş çok sevindim Genişletmek için tıkla ... evet ya bende çok sevindim Allahım hepimize nasip etsin inşallah