N nurci Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.711 selzeh' Alıntı: günaydın canım ıyıyız sen nasılsın ne var ne yok günün geçtı senınde Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim canım .olmam gerekiyo ama ortada bişi yok şu an beklemedeyim yani.
selzeh' Alıntı: günaydın canım ıyıyız sen nasılsın ne var ne yok günün geçtı senınde Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim canım .olmam gerekiyo ama ortada bişi yok şu an beklemedeyim yani.
vahide-m Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.712 nurci' Alıntı: vahide-m' Alıntı: olmadım hala canım zırt pırt bakmaya gidiyorum varmı bişey diye[/QUO :zuha::zuha::zuha:biliyorum canım aynen bende öyleyim.yarına kadar da gelmezse test yaparım belki.eğer varsa belli eder herhalde.sende yapsana test belki varsa belli olur Genişletmek için tıkla ... inşallah canım umarım vardır bebeğin hayırlı haberler ver bize Genişletmek için tıkla ...
nurci' Alıntı: vahide-m' Alıntı: olmadım hala canım zırt pırt bakmaya gidiyorum varmı bişey diye[/QUO :zuha::zuha::zuha:biliyorum canım aynen bende öyleyim.yarına kadar da gelmezse test yaparım belki.eğer varsa belli eder herhalde.sende yapsana test belki varsa belli olur Genişletmek için tıkla ... inşallah canım umarım vardır bebeğin hayırlı haberler ver bize Genişletmek için tıkla ...
S selzeh Hamiş Melek 24 Ağustos 2009 #14.713 nurci' Alıntı: bende iyiyim canım .olmam gerekiyo ama ortada bişi yok şu an beklemedeyim yani. Genişletmek için tıkla ... ınsallah olmazsın canımda sendende güzel haberler alırız
nurci' Alıntı: bende iyiyim canım .olmam gerekiyo ama ortada bişi yok şu an beklemedeyim yani. Genişletmek için tıkla ... ınsallah olmazsın canımda sendende güzel haberler alırız
yaz günesi Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.714 günaydın kızlar nasılsınız yoncada hamıleymıs cok sevındım darısı bekleyen herkesın basına sırasıyla gelsın bebıslerınız
günaydın kızlar nasılsınız yoncada hamıleymıs cok sevındım darısı bekleyen herkesın basına sırasıyla gelsın bebıslerınız
N nurci Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.716 işallah kızlar yaa.herkes en kısa zamanda meleklerine kavuşur işallah.insanın kafasında acaba olması, beklemek bayağı zor,sitresli bi işmiş.
işallah kızlar yaa.herkes en kısa zamanda meleklerine kavuşur işallah.insanın kafasında acaba olması, beklemek bayağı zor,sitresli bi işmiş.
vahide-m Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.717 yaz günesi' Alıntı: günaydın kızlar nasılsınız yoncada hamıleymıs cok sevındım darısı bekleyen herkesın basına sırasıyla gelsın bebıslerınız Genişletmek için tıkla ... günaydın canım sen nasılsın
yaz günesi' Alıntı: günaydın kızlar nasılsınız yoncada hamıleymıs cok sevındım darısı bekleyen herkesın basına sırasıyla gelsın bebıslerınız Genişletmek için tıkla ... günaydın canım sen nasılsın
vahide-m Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.718 fatosss' Alıntı: günaydın kızlarrr Genişletmek için tıkla ... günaydın canım nasılsın nasıl gidiyo
S selzeh Hamiş Melek 24 Ağustos 2009 #14.719 yaz günesi' Alıntı: günaydın kızlar nasılsınız yoncada hamıleymıs cok sevındım darısı bekleyen herkesın basına sırasıyla gelsın bebıslerınız Genişletmek için tıkla ... günaydın canım ıyıyız sen nasılsın evet canım bır hamıs daha eklendı lısteye hayırlısı ıle
yaz günesi' Alıntı: günaydın kızlar nasılsınız yoncada hamıleymıs cok sevındım darısı bekleyen herkesın basına sırasıyla gelsın bebıslerınız Genişletmek için tıkla ... günaydın canım ıyıyız sen nasılsın evet canım bır hamıs daha eklendı lısteye hayırlısı ıle
butterfly45 Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #14.720 Ayyyy canım yaaaa Yoncax çok sevindim tatlım... Tebrik ederim... Darısı bizim başımıza inş.