çok teşekkürler selzeh,artık ramazandan sonra ŞEVVAL ayına giriyoruz,malum hatırlarsan artık bu ay sıra sende🙂
Ne belli değili sen inanamıyorsun bal gibi hamişsin cnm.kız niye indirdiniz beni aşağı belli degil dahaaa
yoncam tebrik ederim çok sevindim hamilesin işte ya süper,,,bende regl oldum arkadaşlar bugün hiç şaşarmı🙂
yoncaxım canım okadar sevindimki Rabbim hayırlı bi<şekilde kucağına almayıda nasipetsin ne güzxel yaa ilk ayında oldu çok şükür haberi alıralmaz bizide haberdar et tatlım inş kan tahlilinde de hayırlı sonuçlar alıcaksın ayyy süper yaa tekrar tebrikederim tatlımkızlar nasılsınız🙂herkese tek tek yazamadım ama tümden herkese desteklerinizden ve tebriklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.sağlık ocağına gittik orda kantesti olmuyormuş bizi başka yere gönderdiler,kan verdim ama sonuç internetten 3-4 gibi belli olacakmış o belli olana kadar hala kendimi hamile gibi görmüyorum🙂
canım benim çok teşekkür ederim ya darısı sizin başınıza artık,ama insan 2. çizgiyi görüncede hemen inanamıyo.biz yaptık mesela benim elim ayağım titriyordu,geceden zaten uyuyamamıştım,hep testle ilgili rüyalar gördüm.neyse bir yoğurt kabı bulup içine idrarı koydum heyecanla 3 damla damlattım eşimde 5 dakikaya ayarladı saati ben ölecem ama heyecandan başında.önce tek çizgi çıktı durdu gibi oldu sonra 2. çizgi silikleşti Allah dedim geliyo sonra görüyorsun ama rüya gibi inanamıyorsun,sonra iyice belirginleştiğinde bana mucize gibi geldi birden ben acaba bozuk mu bu test dedim.bakıyosun ama inanamıyorsun.ihtimal vermiyorsun,eşimle bile sarılıp kucaklaşamadık mucize gibiydi yaaaBak şimdiii....🙂
Sen hep o çift çizgiyi gör hem de hamile olarak görmüyorum kendimi de...
Hadi bakalım canım yaaa çok mutlu oldum inan belirtilerinin en ince ayrıntısını yaz bize bak tamam mı???
canım çok teşekkür ederim,bakalım bir kan testini alayımda hayırlısı ile,sende regl olmuşsun önümüzdeki ay çalışmalara devam hayırlısı ile🙂yoncam tebrik ederim çok sevindim hamilesin işte ya süper,,,bende regl oldum arkadaşlar bugün hiç şaşarmı🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?