ecem benim umut kaynağımsın biliomusun benimde yaklaşık 1 sene olunca..bugün adet oldum ve herzamankki gibi terör estiriyorum evde
işte demekle olmuyor tatlım çok takıntılı bir insanım hayatımda yolunda gitmeyen birşey aşırı rahatsızlık veriyor bana evimde musluk bozulsun ve aynı gün yapılmasın fırtına kopartırım en basit örnek bu..şimdi taktımya bebeğe ki ben doktorada gittim eşimde gitti hiç sorun yoktu ama kafaya taktığımı söyledim doktora kızdı işte sebebini kendin söylüyorsun dedi..oturmaya gidiioz kayınvalidemle ikramlardan az yesem varmı bebek diolar çok yesem varmı bebek diolar gıcık oluyorum eşimin ailesi çok anlayışlı allahtan askerlikolunca düşünmüyoruz diyorum kapanıyor..ama işte gelde takma bi yere gidesim gelmiyor yacanım hayırlısı olsun, ecemin 1,5 yıl sonraydı yanılmıyorsam...canını üzme daha doğrusu üzmeyelim, stres de engelliyor. allahım bu mübarek ayda hepimize hayırlı bebişler versin inşallah
işte demekle olmuyor tatlım çok takıntılı bir insanım hayatımda yolunda gitmeyen birşey aşırı rahatsızlık veriyor bana evimde musluk bozulsun ve aynı gün yapılmasın fırtına kopartırım en basit örnek bu..şimdi taktımya bebeğe ki ben doktorada gittim eşimde gitti hiç sorun yoktu ama kafaya taktığımı söyledim doktora kızdı işte sebebini kendin söylüyorsun dedi..oturmaya gidiioz kayınvalidemle ikramlardan az yesem varmı bebek diolar çok yesem varmı bebek diolar gıcık oluyorum eşimin ailesi çok anlayışlı allahtan askerlikolunca düşünmüyoruz diyorum kapanıyor..ama işte gelde takma bi yere gidesim gelmiyor ya
evet canım haklısın bu halimle eşimide huzursuz ediyorum..rabbimin beklediği hayırlı bir vakit var diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..haftaya doktora gideceğim bu yüzden biraz daha umutluyum tedaviye başlarız artık ..garip ama doktora gitmek bana iyi geliyor umutlandırıyor tabi kötü birşey olmadıkça bu arada iyiki varsın rahatlattın beni..anladım sen sabırsızsın, istediğin şey hemen gerçekleşsin istiyorsun. ama bir şeyi unutuyorsun, hiçbirimiz peri değiliz ve elimizde sihirli değneklerimiz de yok, işte elde edemediğimiz çok şey oluyor sadece bebiş dedğil. sabret beynini rahatlat canım, bak eşinin ailesi de anlayışlıymış daha ne en azından baskı yok
evet canım haklısın bu halimle eşimide huzursuz ediyorum..rabbimin beklediği hayırlı bir vakit var diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..haftaya doktora gideceğim bu yüzden biraz daha umutluyum tedaviye başlarız artık ..garip ama doktora gitmek bana iyi geliyor umutlandırıyor tabi kötü birşey olmadıkça bu arada iyiki varsın rahatlattın beni..
işte demekle olmuyor tatlım çok takıntılı bir insanım hayatımda yolunda gitmeyen birşey aşırı rahatsızlık veriyor bana evimde musluk bozulsun ve aynı gün yapılmasın fırtına kopartırım en basit örnek bu..şimdi taktımya bebeğe ki ben doktorada gittim eşimde gitti hiç sorun yoktu ama kafaya taktığımı söyledim doktora kızdı işte sebebini kendin söylüyorsun dedi..oturmaya gidiioz kayınvalidemle ikramlardan az yesem varmı bebek diolar çok yesem varmı bebek diolar gıcık oluyorum eşimin ailesi çok anlayışlı allahtan askerlikolunca düşünmüyoruz diyorum kapanıyor..ama işte gelde takma bi yere gidesim gelmiyor ya
selam kızlar sonucu yazıp çıkmam gerekiyor test yaptım yine negatif çıktı ama bu seferde yine c ve t nin arasındaydı herneyse sonuç negatif eşimde git kan ver sende rahatla bende dedi kan verdim geldim sonuç yarın akşam belli olacak bakalım hayırlısı Allahtan beklicez tabi yarına kadar regl olmazsam artık olsamda yapacak bişey yok kısmet böyleymiş beklicem bebeğime kavuşmayı Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olacak kendinize iyi bakın haber verip çıkayım dedim öpüldünüz melekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?