selam kızlar nasılsınız bugün girmeye çalıştım ama bir türlü fırsat bulamadım dün kan vermiştim ama test sonucunu alamadan bugün regl oldum .. hayırlısı artık diyorum kısmet değilmiş bu demek oluyorki çok fazla kafaya takınca bütün belirtileri yaşabilmen mümkün oluyormuş o yüzden bundan sonrası için sadece hayırlısı diyorum ve artık bebek olayını rafa kaldırıyorum (yani düşünmicem yine korunmamaya devam edicez tabi ama sanki bebek olayı yokmuş gibi davranıcam rahat olmaya çalışıcam bu şekilde) yoksa kafayı yerim ben burasıda bana bağımlılık yaptı ama sanrım artık daha uzaktan takip edicem sizi yoksa belirtilerle kendimi kıyaslayarak hata yapıyorum... her neyse sonuç olarak bebeğimin sanırım zamana ihtiyacı var ve bigün mutlaka gelicek...
bu arada yoncax ve nurci sizleri yürekten tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
kızlar doktordan geliyorum şimdi bebeğim iyiyimiş çok şükür çok sevindim Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
iiakşamlar desen merhaba canım yeni katıldın galiba hoşgeldin aramıza kızlar yoklar buakşam
günaydın kızlar nasılsınız....foruma girene kadar anam ağladı.site hata veriyodu hep sonunda girebildim.ve sizlere haberim var test yaptım bu sabah sanırım hamileyim.bir şaşkınım ve bir tuhafımm
Teşekkür ederim , evet yeni katıldım aranıza, hamile kalmayı öyle çok istiyorumki sanki burada olursam faydası olacak gibi geliyor bana , üye olmadan uzun süredir okuyordum yazılanları.
selam kızlar nasılsınız bugün girmeye çalıştım ama bir türlü fırsat bulamadım dün kan vermiştim ama test sonucunu alamadan bugün regl oldum .. hayırlısı artık diyorum kısmet değilmiş bu demek oluyorki çok fazla kafaya takınca bütün belirtileri yaşabilmen mümkün oluyormuş o yüzden bundan sonrası için sadece hayırlısı diyorum ve artık bebek olayını rafa kaldırıyorum (yani düşünmicem yine korunmamaya devam edicez tabi ama sanki bebek olayı yokmuş gibi davranıcam rahat olmaya çalışıcam bu şekilde) yoksa kafayı yerim ben burasıda bana bağımlılık yaptı ama sanrım artık daha uzaktan takip edicem sizi yoksa belirtilerle kendimi kıyaslayarak hata yapıyorum... her neyse sonuç olarak bebeğimin sanırım zamana ihtiyacı var ve bigün mutlaka gelicek...
bu arada yoncax ve nurci sizleri yürekten tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
canım tebrık ederım Allah ım ınsallah saglıklı olarak kucagına almayı nasıp etsın tatlım darısı ısteyen herkesı basına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?