gercekten cok guzel bı duygu cnm benım hesabıma ve dr kıne gore 9 hafta 5 gunluk ama ultrasyonda 10 hafta 4 gunluk cıktı utrasyonu dıkkate alıyorlar
o nasıl oluyo canım ya ,sen nasıl hesaplamıştın da doktorun ki farklı çıktı ,sorsaydın doktorunagercekten cok guzel bı duygu cnm benım hesabıma ve dr kıne gore 9 hafta 5 gunluk ama ultrasyonda 10 hafta 4 gunluk cıktı utrasyonu dıkkate alıyorlar
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm ben 6 haftalıkken gıttım dr keseyı cok rahat gordu 8 haftalıkkende kalp atısını duyduk tatlımayyy ne güzel yaa.Allah hayırlısıyla, sağlıcakla kucağına almayı nasip eder işaallah.bende 5 haftalık hamileymişim yeni öğrendim kan testinden sen ilk ne zaman göründün doktora ben haftaya gitmeyi düşünüyorum.herhalde uygun zamandır
günaydın kızlar nasılsınız dun hastaneye gıttım utrasyonda bebısımı net olarak gordum allahımın ıznıyle bebısım elını agzına goturmustu cok duygulandım sankı ılk kez yasamıs gıbıyım
cnm ben nette hesaplayıcılar varya ordan hesapladım galıba onlar yanlıs hesaplıyorlar cunku bı haftada ıkı dr gıttım ıkısındede aynı sonuc cıktıo nasıl oluyo canım ya ,sen nasıl hesaplamıştın da doktorun ki farklı çıktı ,sorsaydın doktoruna
Aramıza hoş geldin DESEN 🙂
Sende artık aramıza katıldın yakın zamanda sendende mutlu ve güzel haberler duymak dileklerimizleee
işaallah hamilesindir canım hiç belirti felan var mı???
amın tatlım 10 haftalık cnm rıskı donem gecmedı daha ama benım kasık agrım cok fazla eger 1 ay ıcınde gecmezse doguma kadar rısklı olacakallahım kucağınada almayı nasip eder inşallah kaç haftalık şimdi ?riskli dönemi atlattınmı?
şirine çok teşekkür ederim , nurci sanada teşekkürler , burada okuduğum belirtilerden ; çok akıntım var gerçekten fazla , bel ağrısı var , birde kasık ,karın altında ağrı-sancı oluyor zaman zaman.Aslında üşüme ,uykuya eğilim , kokular , çok acıkma , aklımda yemekler de geziyor ama aynı zamandada oruçlu olduğum için ayırt edemiyorum bu belirtiler orucun getirisi mi , bebişe işaret mi diye...Bu arada eksik bilgi vermemek için yazıyorum benim 6 yaşında bir oğlum var ,bitanem benim canım ama bir kızım olması için yıllardır yanıp tutuşuyorum , eşimi ancak ikna ettik ve bu ay ilk denememizdi....
amın tatlım 10 haftalık cnm rıskı donem gecmedı daha ama benım kasık agrım cok fazla eger 1 ay ıcınde gecmezse doguma kadar rısklı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?