canım biz mümkün olduğunca çok yapmaya çalıştık,nasıl denk geldiyse öyle oldu aslında,eğer takvimden bakmak istersen tarihleri yazayım.Ağustos 1-2-3-4-6-8-9-11-13 .bu arada yumurtlala günüm 8ydi ogün üst üste yaptık🙂bacaklarımı bende yarım saat kadar diktim çok tutamadım sıkıldım çünkü,bu arada bir püf noktası duş esnasında vajinal duş yapmadım yüzeysel yaptım dolayısıyla içimdekiler duş esnasında akamadığı için koca gece içimde kalmış oldu,sabah kalktığımda hep şarıl şarıl gelirdi.buda bir avantaj oldu bana,yani koca gece içimde olmaları,daha etkili oldu🙂ya bişey sorcam ben sen çalışmalarda 1 gün araylamı yapmışıtın birde yataktan nekadar süre kalkmamak gerekiyor ben 1 gün arayla birlikte oluyorum ve 15/20 dakika yataktan kalkmıyorum dizlerimi karnıma doğru çekip öle bekliyorum acaba doğrumu yapıyorum 🙂 aciiiiiilllll cvp
canım hoşgeldin aramıza,Allahım en kısa sürede sana da nasip etsin bebişiniayyy inşallah ya hayırlısı bakalım
ramazanın 2. günü mide bulantısıyla uyandım
3 gün sürdü bugün biraz daha iyiyim
bakalım 30 una kadar bekliycem olursa kısmet artık napalım
canım biz 8 ay doğum kontrol hapı kullandık,bıraktıktan sonra hamile kalana kadar ya eşim korundu yada prezerv.le korunduk.doğum kontrol hapı sonrası benim 2 ay adetim şaştı,3. ay normale döndü,ve sorunsuz devam etti,hatta yumurtlama zamanınımı ha neredeyse saati saatine bilecek kadar iyi hissedebiliyordum🙂
canım ben yeni öğrendim hamile olduğumu.ben adet geçmeden yapıp hem moralimi bozmak istemedim hemde testi israf etmek istemedim adet geçince 1 gün sonra yapınca baya bir belirgin çıkıyor adetine az kaldıysa kesinlikle gününü en az 1 gün geçmesini bekle canımbir şey sorsam aranızda hamile olanlar vardır elbet
testi ne zaman yaptınız
yani ben yarın yapsam test nasıl bi sonuçla karşılaşırım acaba
canım bende belirtileri çok yoğun yaşamamıştım zaten en yoğun adetten bir gün önce başlamıştı dur bakalım belli olmaz seninkide.Benim belirtiler kaybolmaya başladı sanırım yine bişi yok 🙁 sadece göğüs acısı kaldı az da yumurtalıklarımda ağrılar hissediyorum, dün de bir ara tam rahmimim üstünde bir kasılma hissettim oturup kalkınca oluyordu, ama sanırım adet olacağım ondan... ayrıca ateş de ölçüyorum ben ateşimde düşeşe geçti...
Sen ne yapıyorsun yoncacım nasıl gidiyor bakalım, annelik duygusunu hissetmeye başlamış olmalısın, ahhh ne güzel şeydir kimbilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?