Arkadaşlar benimde heyacanlı bekliyişim mutlu son buldu.sahurda test yaptım.çift çizgiyi görünce o kadar heyecanlandımki anlatamam hala elim ayağım titriyor.
Ama şunu söylemek istiyorum kesinlikle nasip önce sonra
kafayı fazla takmıcan
bu ay pek bi çalışmamız olmadığı için çok ümitli değildim.adet olcam diye bekliyordum hep.ama iki gün geçince ümitlendim.
Allah hepinize nasip etsin
sağolasın canım bu 4. Ayımdı
allah sanada nasib etsin
benim işten kaçma gibi bir olayım yok maalesef🙁özel bir şirkette çalışıyorum
kan testinde farklı çıkmaz demi.
geçen ay eşim için de benim için de iş yerinde yoğun bir aydı.önceki aylar gibi yoğun bir çalışmamız olmadı. Ama yengem sabaha karşı deneyin birde o zaman olma olasılığı daha fazla demişdi.bir kaç kere öyle denedik.küçük bir ümidim vardı ama çokda beklemiyordum hiç kafamı meşgul etmedim yani. önceki aylar gün sayıyordum hep.sanırım buda bi etken galiba🙂semracım tebrik ederim bitaenmmm alalh analı babalı büyütsün kucağına almayıda nasip etsin bi tanem bu arad aramızada hoşgeldinn gelidiğin gibi süper habrele geldin.eeee anlat bakalımmm bu ay neler yaptın çalışmların falan nasıldı ekstre bişeyler kullandınmı?merak ederiz şimdi tiyoların varsa bizede bilgi ver hayatım
geçen ay eşim için de benim için de iş yerinde yoğun bir aydı.önceki aylar gibi yoğun bir çalışmamız olmadı. Ama yengem sabaha karşı deneyin birde o zaman olma olasılığı daha fazla demişdi.bir kaç kere öyle denedik.küçük bir ümidim vardı ama çokda beklemiyordum hiç kafamı meşgul etmedim yani. önceki aylar gün sayıyordum hep.sanırım buda bi etken galiba🙂
bende bir sitede okumuştum..her gün değilde gün aşırı ilişki kurulması ve 28 saat aralıkla olması lazımmış..birde sabah saatlerinde 7 ila 10 arası spermlerin en hareketli ve canlı olduğu zamanlarmış.bende bu ay deneyeceğim .inşallah olur bu sefer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?