iğneler hakkında pek bilgim yok bitanemde folic asiti ben günde bir kere içiyorum ama acıktırdığı için ramazanda bıraktım zaten 5 aydır falan kullanıyorum.regl olmuşsun canım ilk günler hepimiz üzülüyoruz ama Allahtan yeni ay yeni ümidimiz var canım.bu çatlatma iğneleri ne için , yumurtlama oluyor diyorsunuz ?anlamadım ben ya kusura bakmayın?
bi de folic asit sormuştum , herkes kullanıyordur herhalde, ben günde 2 alıyorum , öyleydi dimi hamile kalınca 3 e çıkarıcaz galiba???
canım benim adetimin 4. günü klomen hap kullandım daha sonra doktorum adetin 14. günü kontrole çağırdı 3 tane yumurtam oluşmuş o gün ovitrelle diye çatlatma iğnesi vuruldu iki akşam ilişki önerdi şimdi beklemedeyim canım
selzeeeeh sen nasılsın canım?yokluğunuz gerçekten çok belli oluyo.bazen nerde o eski günler diyorum.
iyi sayılırım canım ya dün çok kalabalık misafirlerim vardı dün akşam bi şey anlamadım ama bugün acısı fena çıkıyor.ıyıyım canım sen nasılsın eskı güzler farklıydı gerçekten ama napalım işte şimdilik böyle oluyor canım
kızlar ben dün regli oldum beni listeden silersiniz artık. yeni tarihimi söylemiyorum hiç çünkü bir süre listede olmamın bi anlamı yok galiba. eşimle bu hafta kontrol için doktora gittik ve ne yazıkki eşime varikosel teşisi kondu, bu yüzden sperm sayısıda çok düşmüş. işte böyle önümüzde bir ameliyat ve biraz zaman var. benim için çok dua edin nolur biraz zor bir süreç olucak benim için. sizin güzel haberlernizi almak için arada uğrarım yine kendize iyi bakın. aaaa nerdeyse unutuyodum yoncaxı, nurciyi ve semrayı tebrik ediyorum. iyigeceler.
iyi sayılırım canım ya dün çok kalabalık misafirlerim vardı dün akşam bi şey anlamadım ama bugün acısı fena çıkıyor.
beraber bekleriz canım sen canını sıkma buda bizim sınavımız balkide allah sabrımızı ölçüyo
canım bazen yumurtalar çatlamayıp kist oluşabiliyormuş garantilemek için yani
iğneler hakkında pek bilgim yok bitanemde folic asiti ben günde bir kere içiyorum ama acıktırdığı için ramazanda bıraktım zaten 5 aydır falan kullanıyorum.regl olmuşsun canım ilk günler hepimiz üzülüyoruz ama Allahtan yeni ay yeni ümidimiz var canım.
evet canım bu ay tedavinin ilk ayıçok sağol canım inş.senin içinde hayırlısı olur hayatım gelir melişin inşallah bu ay.peki ilk denemenizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?