hoşbulduk bitane yaa nasılsın ne zanmandır konuşamıyoruz.nasıl geçiyo ramazan ben biraz zorlanıyom ama çok şükür işte geçiyo bakalım günler
evt canım Rabbim isterse olmıcak şey yoktur biz tevekkül etmesini bilelim yetrki.sağol canım o senn kalbinin temizliğinden dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden msn adresini eklerim cnm özel msjı görmemiştim sürekli giremiyorum ya nete bakarım şimdi.evt evime dönünceeğerağrılarım geçmezse gidicem doktora hayırlısı olsun herşeyin tatlım.Nurcum iyiyim çok şükür kasık ağrıları benide ürkütüyo hamilelik 9 aylık bir süreç hayat zaten biliyorsun öyle hayırlısıyla doğsun büyütelim hep bir telaş ALLAHA emanetiz rabbim ol dedimi oluıcaktır nasibi varsa yaşar ben elimden geleni yapıyorum cnm.Bu arada seninde olucaksa birgünlük beraberliğinizle bile olur senin kalbin temiz temiz tutmaya devam et olucaksa olucaktır oluruna bırak herşeyi..Ağrıların devam ederse dra gözükürsün iltihap olabilir denizede giriliyor sonuçta ma belki bebiştendir akıntında çoğalırsa git dra.Bide özelden mesaj atmıştım görmedin snrım eklersin msneye.
fatoşşşşşşş tatlım çok teşekkürler..allahım birlikteliklerimizi bir evlatla süslesin inşallah..sendede belirtiler var bu ay hadi bakalım hayırlısı...
fatoşcum kız hamilelikten olmasın senin bu yaşadıkların aayyyy inş ondandır.hayırlısı olsun tatlımama sen yinede camlar açık falan yatma çok sıcak amayinede dikkatet bitanesi yaa.benimde acayip kasık ağrılarım var anlatamam.bir haftadır böle gidiyo arada okadar çoğalıyoki sonra hafif devam ama hiç durmuyoo.Evt canım ya beni görüyosun işte bi giriyorum bi çıkıyorum forma yoğun oluyorum tatlım bu sefer çıkmak zorunda kalıyorum yani sayfamı aşağıya indiriyorum açıkçası neyse valla ramazan güzel gidiyodu ama bu 2 günden beri midem bulanıyo ve başım felaket ağrıyo.sırtlarım kasığıma ar ara ağrı giriyo sanırım fena üşüttüm ben sabah kadar cam kapı açık olucağı bu işte
sergülcüm ekledim canım msn yeBen çıkıyorum sonra görüşürüz.
Fayoşçum üşütme diyosunda ya teyzesinin yiğenin belirtileriyse bu ay ALLAHTAN bir süpriz oluyormu sana aşılama derken ....bende senin kadar çok istiyorum arkadaşım.Bir olsun doğsun RABBİM izin verirse görmeyede gelicem onu.
fatoşcum kız hamilelikten olmasın senin bu yaşadıkların aayyyy inş ondandır.hayırlısı olsun tatlımama sen yinede camlar açık falan yatma çok sıcak amayinede dikkatet bitanesi yaa.benimde acayip kasık ağrılarım var anlatamam.bir haftadır böle gidiyo arada okadar çoğalıyoki sonra hafif devam ama hiç durmuyoo.
ölçemiyom cnm yaa istanbuldayım annemlerdeyim aslında dercemi almıştım ama sabahları çok geç kalkıyoz bide buranın nemi malum sıcaklığımda değişti🙂ayy bilmiyom kocişimide yolladım zaten bu ay 2 3 kez anca oldu çalışmalar🙂hayırlısı bakalım tatlım ama bu kasık ağrıları beni halsiz düşürüyo valla sanırım idrar yolları iltihaplanması var bende akıntımda var koyu renk çamaşırdaayyy bilmiyorum ki canım ya ne desem boş inşallah dediğiniz gibidir.off offf
sende de var bişeyler galiba kızım ateşini ölçmeye devam ediyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?