sağol canım .allah herkesin gönlüne göre versinçok sevindim semracım,allah gönlüne göre versin,sağlıkla doğsun inşallah.dualarını da allah kabul etsin..
amin allah hepinize de nasib etsin.bu mübarek ramazan ayında duaların kabul olduğu özel bir ay.elimizden geleni yaptıkdan soınra duayıda ihmal etmeayy canım ya çok şükür sorunun yok allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin inşallah canım .eminim seninkide sağlıklıdır.içini ferah tutsemracığım iyi olmana çok sevindim.bir de ben görünebilseydim de rahatlasaydım iyi olurdu.ama ben önümüzdeki haftayı bekleyecem yapacak bişi yok.
Amin canım inşaallah bebiş isteyen herkesin yüzleri güler.herhes alsın teker teer kucaklarınna
FATOŞCUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.hakkaten özellikle çalışan bayanları işi gerçekten çok zor.ama ALLAH daha kötüsünden saklasın.bir yerde okmuştum ALLAHU TELANIN merhameti o kadar büyükkü savaş meydanında yavrusunu kaybetmiş bir annenin merhameti ALLAHU TELANIN merhametinin milyonda biri bile değilmiş.bizi bu kadar çok düşünen rabbimizin bize verdiği zorlukların içinde hayırlar vardır muhakkak.zorluklar insanı olgunlaştırırmış.şiddetli rüzgarlar bizi çok korkutur ama aslında bir sürü bitki arasında döllenmeyi sağlayarak hayatın devamını sağlaması gibievt yoruluyorummm ama biliyrum ki bi saatim var o saat gelince yatıcağımı en azından 6-7 saat bana yeticeğini,dinleniceğimi allah dünyalar benim oluyo
çok doğru cnm gerçekten bizim hayır sandığımız şeylerde şer ,şer sandıklarımızdada mutlaka bi hayır vardır önemli olan tevekkül edebilmek sabır göstermek Rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermez.hayat şartları ne kadar zor olsada Rabbim daynma gücü verri inşFATOŞCUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.hakkaten özellikle çalışan bayanları işi gerçekten çok zor.ama ALLAH daha kötüsünden saklasın.bir yerde okmuştum ALLAHU TELANIN merhameti o kadar büyükkü savaş meydanında yavrusunu kaybetmiş bir annenin merhameti ALLAHU TELANIN merhametinin milyonda biri bile değilmiş.bizi bu kadar çok düşünen rabbimizin bize verdiği zorlukların içinde hayırlar vardır muhakkak.zorluklar insanı olgunlaştırırmış.şiddetli rüzgarlar bizi çok korkutur ama aslında bir sürü bitki arasında döllenmeyi sağlayarak hayatın devamını sağlaması gibi
semracım sen 84lüsün heralde yaş 25 yazıyo.bende 85 liyimcanım 2yılım bitti evliliğimde ve üniversite henüz bitmediği için bebiş düşünememiştik.sen kaç yıllık evlisin cnm nezamndır bebiş düşünüyodui çok şükür şimdi hamilesin Rabbim bizlerede gösstersin inş hayırlı zamandaFATOŞCUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.hakkaten özellikle çalışan bayanları işi gerçekten çok zor.ama ALLAH daha kötüsünden saklasın.bir yerde okmuştum ALLAHU TELANIN merhameti o kadar büyükkü savaş meydanında yavrusunu kaybetmiş bir annenin merhameti ALLAHU TELANIN merhametinin milyonda biri bile değilmiş.bizi bu kadar çok düşünen rabbimizin bize verdiği zorlukların içinde hayırlar vardır muhakkak.zorluklar insanı olgunlaştırırmış.şiddetli rüzgarlar bizi çok korkutur ama aslında bir sürü bitki arasında döllenmeyi sağlayarak hayatın devamını sağlaması gibi
FATOŞCUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.hakkaten özellikle çalışan bayanları işi gerçekten çok zor.ama ALLAH daha kötüsünden saklasın.bir yerde okmuştum ALLAHU TELANIN merhameti o kadar büyükkü savaş meydanında yavrusunu kaybetmiş bir annenin merhameti ALLAHU TELANIN merhametinin milyonda biri bile değilmiş.bizi bu kadar çok düşünen rabbimizin bize verdiği zorlukların içinde hayırlar vardır muhakkak.zorluklar insanı olgunlaştırırmış.şiddetli rüzgarlar bizi çok korkutur ama aslında bir sürü bitki arasında döllenmeyi sağlayarak hayatın devamını sağlaması gibi
çok doğru cnm gerçekten bizim hayır sandığımız şeylerde şer ,şer sandıklarımızdada mutlaka bi hayır vardır önemli olan tevekkül edebilmek sabır göstermek Rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermez.hayat şartları ne kadar zor olsada Rabbim daynma gücü verri inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?