mrs m. canım senin de yumurtlama dönemin değil mi,benim gibi, tarihlerimiz yakın çünkü...yumurtlama günlerimiz de kandile denk geldi...
hayırlısı cnm...bende akıntı olmadığı için anlayamıyorum,eskiden çok az olurdu şimdi o da yok...
slm arkadaşlar nasılsınız bugün yine progesteron testi yaptırdım yumurtlama olmamış niye olmuyor bilmiyorum yaarın tekrar dr.gideceğim bir sürü tahlil falan yapılacak yarın bakalım sonuç ne olacak canım çok sıkılıyor yumurta oluyor büyüyor ama çatlamıyor bu 3.ayımız olacak korunmayı bırakalı bakalım nezaman kısmet olacak bebiş.
slm arkadaşlar nasılsınız bugün yine progesteron testi yaptırdım yumurtlama olmamış niye olmuyor bilmiyorum yaarın tekrar dr.gideceğim bir sürü tahlil falan yapılacak yarın bakalım sonuç ne olacak canım çok sıkılıyor yumurta oluyor büyüyor ama çatlamıyor bu 3.ayımız olacak korunmayı bırakalı bakalım nezaman kısmet olacak bebiş.
slm cnm geçmiş olsun en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah o testleri neden istedi dr un yumurtanın çatlamadığından nasıl şüphelendi yani onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?