evet canım ama bitti benim dönemim, öyle hissediyorum...akıntı da bitti hani yumurtlama döneminde çok artıyor ya kesildi gibi birşey. bundan sonra gerisi allaha kaldı artık inşallah.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ cansı14.................................14 Eylül(haber bekliyoruz canım) nur85..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: selzeh...................................15 Eylül Seduş..................................15 Eylül zuzu.....................................15 Eylül Baharr................................16 Eylül hazal3................................20 Eylül eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................28 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrrr
slm arkadaşlar nasılsınız bugün yine progesteron testi yaptırdım yumurtlama olmamış niye olmuyor bilmiyorum yaarın tekrar dr.gideceğim bir sürü tahlil falan yapılacak yarın bakalım sonuç ne olacak canım çok sıkılıyor yumurta oluyor büyüyor ama çatlamıyor bu 3.ayımız olacak korunmayı bırakalı bakalım nezaman kısmet olacak bebiş.
slm arkadaşlar nasılsınız bugün yine progesteron testi yaptırdım yumurtlama olmamış niye olmuyor bilmiyorum yaarın tekrar dr.gideceğim bir sürü tahlil falan yapılacak yarın bakalım sonuç ne olacak canım çok sıkılıyor yumurta oluyor büyüyor ama çatlamıyor bu 3.ayımız olacak korunmayı bırakalı bakalım nezaman kısmet olacak bebiş.
slm cnm geçmiş olsun en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah o testleri neden istedi dr un yumurtanın çatlamadığından nasıl şüphelendi yani onu merak ettim
Moralini bozma niisam, daha çok olmamış denemeye başlayalı.Belki psikolojik bir durum bile olabilir.Çünkü yumurtan varmış.Bazen stresten yumurtada kaskatı oluyor ve çatlamıyormuş diye duymuştum.Biraz rahat olmak gerek sanırım.Tıp öyle ilerlediki hiç olmayacak durumlara bile nerdeyse çözüm buluyorlar.İçini serin tut.İnş kısa zamanda çatlar yumurtan da bebişine kavuşursun 🙂
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ cansı14.................................14 Eylül(haber bekliyoruz canım) nur85..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: selzeh...................................15 Eylül Seduş..................................15 Eylül zuzu.....................................15 Eylül Baharr................................16 Eylül hazal3................................20 Eylül eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................28 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrrr kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr
slm cnm geçmiş olsun en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah o testleri neden istedi dr un yumurtanın çatlamadığından nasıl şüphelendi yani onu merak ettim
şöyle söyleyeyim 2 ay olmayınca bu ay dr.gidelim dedik yumurtlama dönemine yakın dr.gittim vajinal ultrasonla baktı 1 yada 2 güne kadar çatlar yumurtan dedi 1 hafta sonra gel progesteron testi yapalım dedi bakalım yuumurtlama olmuşmu diye bende gittin geçen hafta yaptım o testi sonuç 1.02 yani yumurtlama yok olmamış normalde 5 yada 6 çıkması gerekiyormuş sonucun dr dediki belki geç yumurtlama olmuş olabilir tekrar test yapalım dedi bugün tekrar gittim iyice düşmüş sonuç 0.115 falan yani yine yumurtlama yok yarın tekrar gel dedi dr.başka testler isteyecekmiş bakalım hayırlısı yumurta oluyor ama çatlamıyor anlamadım ben bu işten bişey ya canım çok sıkılıyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşimde üzülmesin diye.