Moralini bozma niisam, daha çok olmamış denemeye başlayalı.Belki psikolojik bir durum bile olabilir.Çünkü yumurtan varmış.Bazen stresten yumurtada kaskatı oluyor ve çatlamıyormuş diye duymuştum.Biraz rahat olmak gerek sanırım.Tıp öyle ilerlediki hiç olmayacak durumlara bile nerdeyse çözüm buluyorlar.İçini serin tut.İnş kısa zamanda çatlar yumurtan da bebişine kavuşursun 🙂
Merhaba kızlar nasılsınız
niisam canını sıkma bakalım dr un ne diyeck
Canım benim sıkma canını dur bakalım yapılsın testlerin inş. kötü bişey çıkmaz ve bi dahaki aya yumurtan çatlar.canım teşekkürler 1 kızım var benim 4,5 yaşında o hemen olmuştu korunmayı bırakınca şimdi neden olmuyor anlamıyorum ondan canım çok sıkılıyor.bide bu şehirde hiç kimsemde yok doğuda görev yapıyoruz yalnızım yani bi eşim var destek olacak yani başka kimsemiz yok burda.birazda bu canımı sıkıyor bayramda geliyor herkes ailesinin yanında biz burda yalnız çok zor çooookkk uffff
canım teşekkürler 1 kızım var benim 4,5 yaşında o hemen olmuştu korunmayı bırakınca şimdi neden olmuyor anlamıyorum ondan canım çok sıkılıyor.bide bu şehirde hiç kimsemde yok doğuda görev yapıyoruz yalnızım yani bi eşim var destek olacak yani başka kimsemiz yok burda.birazda bu canımı sıkıyor bayramda geliyor herkes ailesinin yanında biz burda yalnız çok zor çooookkk uffff
bakalım canım hepinize teşekkür ederim destekleriniz için ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inşillah birşey çıkmaz sonuçlardan bakalım göreceğiz.
Bu kadar üzme canım kendini.Bak allah sana bir evlat vermiş.2. sini de verir inşallah.Psikolojin çok önemli böyle durumlarda.Hatta her durumda önemli.Doğu da görev yapıyormuşsunuz.Çok zor şartlar olabilir.Moralinin bozuk olması kendini yalnız hissetmen tüm bunlar bile neden olabilir yumurtanın çatlamamasına.Ama bak en azından bir doktorun var.Eşin yanında.Çocuğun yanında.Biz varız🙂 sen sıkıldıkça yaz bize.yalnızlığına ortak oluruz.hem sanırım hayatınız boyunca orda olmak zorunda değilsinizdir.Hepsi geçecek inş.Sen gerçekten rahatlamaya çalış.Poztif düşünmeye çalış herşeyin yoluna girdiğini göreceksin.Tamam mı tatlım.
şöyle söyleyeyim 2 ay olmayınca bu ay dr.gidelim dedik yumurtlama dönemine yakın dr.gittim vajinal ultrasonla baktı 1 yada 2 güne kadar çatlar yumurtan dedi 1 hafta sonra gel progesteron testi yapalım dedi bakalım yuumurtlama olmuşmu diye bende gittin geçen hafta yaptım o testi sonuç 1.02 yani yumurtlama yok olmamış normalde 5 yada 6 çıkması gerekiyormuş sonucun dr dediki belki geç yumurtlama olmuş olabilir tekrar test yapalım dedi bugün tekrar gittim iyice düşmüş sonuç 0.115 falan yani yine yumurtlama yok yarın tekrar gel dedi dr.başka testler isteyecekmiş bakalım hayırlısı yumurta oluyor ama çatlamıyor anlamadım ben bu işten bişey ya canım çok sıkılıyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşimde üzülmesin diye.
eşim polis memuru buralarda şartlar çok zor neyle karşılaşacağını bilemiyorsun buralarda neyseki 1 yılımız bitti ama daha kocaman 2 yıl var oda inşallah sağ salim biter çok teşekkür ediyorum beni dinlediğiniz ve yanımda olduğunuz için canımsınız ya 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?