Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım teşekkürler 1 kızım var benim 4,5 yaşında o hemen olmuştu korunmayı bırakınca şimdi neden olmuyor anlamıyorum ondan canım çok sıkılıyor.bide bu şehirde hiç kimsemde yok doğuda görev yapıyoruz yalnızım yani bi eşim var destek olacak yani başka kimsemiz yok burda.birazda bu canımı sıkıyor bayramda geliyor herkes ailesinin yanında biz burda yalnız çok zor çooookkk uffff

Canım benim sıkma canını dur bakalım yapılsın testlerin inş. kötü bişey çıkmaz ve bi dahaki aya yumurtan çatlar.
Doğuda çalışmak aileden uzak kalmak çok zor biliyorum tatlım ama bak biz varız ve birbirimize dsteğiz her zaman🙂

Bu kadar üzme canım kendini.Bak allah sana bir evlat vermiş.2. sini de verir inşallah.Psikolojin çok önemli böyle durumlarda.Hatta her durumda önemli.Doğu da görev yapıyormuşsunuz.Çok zor şartlar olabilir.Moralinin bozuk olması kendini yalnız hissetmen tüm bunlar bile neden olabilir yumurtanın çatlamamasına.Ama bak en azından bir doktorun var.Eşin yanında.Çocuğun yanında.Biz varız🙂 sen sıkıldıkça yaz bize.yalnızlığına ortak oluruz.hem sanırım hayatınız boyunca orda olmak zorunda değilsinizdir.Hepsi geçecek inş.Sen gerçekten rahatlamaya çalış.Poztif düşünmeye çalış herşeyin yoluna girdiğini göreceksin.Tamam mı tatlım.

bakalım canım hepinize teşekkür ederim destekleriniz için ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inşillah birşey çıkmaz sonuçlardan bakalım göreceğiz.

Vallahi sen psikolojini bozmuşsun 🙂 bayram yaklaşıyor aileni görememe durumu seni çileden çıkartıyor, değil mi? Sana şunu söyleyeyim, yakın mesafede oturan arkadaşlarım da bu bayram ailelerini ziyarete gidemeyecek, e haklılar 3 gün yani. epey yorucu olur. doğuda bir yalnız sen değilsin, inan senin gibi o kadar çok kişi var ki...ben batıdayım ama ben de gurbetteyim ha deyince ailemi göremiyorum. çok şükür ki yanında eşin var ve de çocuğun. yakın arkadaşımın tayini doğuda bir ile çıktı, 2 yaşında oğlu var ve oğluyla oraya gidecek eşi batıda başka ilde çalışıyor, 1,5 yıl ayrı kalacaklar düşünsene ne kötü...

İkincisi çatlamama durumu hestianın da dediği gibi stresten olabilir, eğer sende sorun olsaydı ilk çocuğun olmazdı. rahat ol stresten uzak dur, rabbim vereceği zamanı bilir. tıp hakikaten çok ilerledi, herşeyin çözümü var.

Sen herşey üstüste geldi diye sıkıntıya düşmüşsün, şimdi bunları dikkate alıp rahatla canım 🙂

eşim polis memuru buralarda şartlar çok zor neyle karşılaşacağını bilemiyorsun buralarda neyseki 1 yılımız bitti ama daha kocaman 2 yıl var oda inşallah sağ salim biter çok teşekkür ediyorum beni dinlediğiniz ve yanımda olduğunuz için canımsınız ya 🙂

cnm bunaltma ne olur kendini çok hayret ettim benim dr hiç öle test felan almadı yan, bende yumutladığımı sanıyorum cnm ateş ölçüyoruz bizz bide sanada tavsiye ederim çok net olmasada fikir veriyo insana çatlamamasıde çok kötü değil onun iğneleri var fatoş arkadaşımızdada aynı sorun var yanılmıyosam oda çatlatma iğnesine başlıcak bende yaptırdım bir kere karnından iğne vuruyolar ve yumurtanı çatlatıyolar sonuçta derdin çaresiz değil çok şükür cnm üzme kendini

hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için hepinizden allah razı olsun canımsınız benim iyiki varsınız hepimiz inşallah meleklerimize kavuşuruz

Zaman öyle çabuk geçiyorki nisaamcım.O koskoca 2 yılda geçecek.Söylemesi kolay diyorsundur sen şimdi ama öyle.Bazende delip geçiyo tabi orası ayrı 🙂 eşim askerdeydi benimde mayıs ayında geldi.O 6 ay hiç geçmeyecek gibi geldi.Bazen dakikaları saatleri saydığım oldu.sonra bitti.geldi.tam 4 ay olmuş geleli.sanki o 6 ayı hiç yaşamamışım gibi geliyor şimdi.Zaman geçiyor ve yaşanan zorluklar unutuluyor.Önemli olan ondan sonrası.Allah sağlıklı uzun yıllar nasip etsin sana.Belkide 2 yılın sonunda 2. bebişinizle dönersiniz bu taraflara 🙂