Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

oooo butterfly nerdesin sen cnm ya baya merak ettim seni çoktandır göremedim nasıl gidiyo cnm çalışmalar
Valla canım buralardayım da işte her zaman giremiyorum malum okullar açılıyoo bizim toplantılar falan başladı yoğun geçti biraz...Ama sizi takip ediyorum hep🙂
Çalışma hep var da bakalım nazlı bebişimiz bizi bekletmeden gelecek mi🙂🙂

öğretmenmiydin cnm sen...sorma bu bekleyiş zor tatlım ama alıştık ya her ay beklemekten artık her ay bana normalmiş gib geliyo inşallah hayırlısyla bebeiş haberi veririz birbirimize...

öğretmenmiydin cnm sen...sorma bu bekleyiş zor tatlım ama alıştık ya her ay beklemekten artık her ay bana normalmiş gib geliyo inşallah hayırlısyla bebeiş haberi veririz birbirimize...
Aayyy canım aynı anda yazmışız...Evet beklemek bazen yıpratıcı olabiliyoo ama yapacak bişey yok sabredeceğiz artık dediğim gibi ben bu ay pek düşünmedim kafamı hep başka şeylere yönlendirdim.Evet hayaım öğretmenim zaten okullar da açılıyoo ve yoğun geçiyor O yüzden herşeyin hayırlısı diyorum...

evt sürekli aynı anda yazıyoruz 🙂 inşallah aynı andada hamile kalırız cnm evet herşeyin önce hayırlısı..

Nazar değdirdik sana fatoşla galiba.Menü süperdi gerçekten.Neyse siz yemişsinizdir🙂 Geçmiş olsun sanada canım,dikkat et.iyice yakalanmadan önlemini al.Bende iyileşme çabalarına devam ediyorum.Ama ben çabaladıkça o inat ediyor.gündüz iyiyim ama gece çok batma oluyor.o da uyutmuyor.Bugün 3 gün rapor aldım.evde dinlenirsem daha iyi olur belki.