hamileysem sırrını söylerim dediğim olay şu
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Hâlik" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." bu isimler Allahın isimleridir ben bu ay denedm bakalım gerisi Allah ' a kalmış..
hamileysem sırrını söylerim dediğim olay şu
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Hâlik" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." bu isimler Allahın isimleridir ben bu ay denedm bakalım gerisi Allah ' a kalmış..
allahın isimlerini araştırıyordum herbirinin farklı bi şifası var bu isimlerdede bebek şfası varmışsana kım söyledı canım bunu
canım göğüslerinde hassasiyet sık idrar şikayeti falan varmı benim adetimin geçtiği gün yani sonlandırılmış gebeliğimde adet olucam gün 1 2 damla kan geldi üstüne gördüm ondan sonra çok şiddetli sancım oluyodu adet olucak gibi hemen gelmeyebiliyo sancılar sen umudunu yitirme ama çokta kaptırma senin üzülmeni asla istemem tamam rabbim kimsenin kucağını boş koymasın kızlar ben bu ay çok dua ettim dün akşam kadir gecesiydi çok dua aldım iftar yemeği verdim tekrar herkes dua etti inş allahım şu mübarek günlerin hatrına isteyen herkesin bebeğini en kısa zamanda yollasın dualarımız beraber kızlar bişey sölicem beni yanlış anlamayın ben buraya şu aralar pek takılamıyorum biraz işlerden birazda kendi isteğimle buraya çok sık girdiğimde hep acaba belirti varmı bebek varmı diye kendimi strese sokuyorum girmeyince bebiş falan düşünmüyorum o yüzden arada bi giriyorum kızmayın bana canımcanım geçmıs olsun sıcak bırseyler iç kendne gelırsın daha çabuk ınsallah canım sızlere güzel haberler verebılırım ama kasıklarımda agrı oluyor ara ara regl olucam sanırm tatlım öyle hıssedıyorum🙂
canım göğüslerinde hassasiyet sık idrar şikayeti falan varmı benim adetimin geçtiği gün yani sonlandırılmış gebeliğimde adet olucam gün 1 2 damla kan geldi üstüne gördüm ondan sonra çok şiddetli sancım oluyodu adet olucak gibi hemen gelmeyebiliyo sancılar sen umudunu yitirme ama çokta kaptırma senin üzülmeni asla istemem tamam rabbim kimsenin kucağını boş koymasın kızlar ben bu ay çok dua ettim dün akşam kadir gecesiydi çok dua aldım iftar yemeği verdim tekrar herkes dua etti inş allahım şu mübarek günlerin hatrına isteyen herkesin bebeğini en kısa zamanda yollasın dualarımız beraber kızlar bişey sölicem beni yanlış anlamayın ben buraya şu aralar pek takılamıyorum biraz işlerden birazda kendi isteğimle buraya çok sık girdiğimde hep acaba belirti varmı bebek varmı diye kendimi strese sokuyorum girmeyince bebiş falan düşünmüyorum o yüzden arada bi giriyorum kızmayın bana canım
slm arkadaşlar nasılsınız bekleyen arkadaşlarımız inşallah adet olmazdarda kavuşurlar biran önce meleklerine en kısa sürede 🙂 🙂 🙂
slm arkadaşlar nasılsınız bekleyen arkadaşlarımız inşallah adet olmazdarda kavuşurlar biran önce meleklerine en kısa sürede 🙂 🙂 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?