eyşancım bu konuda bilgim yok ama hamileliği öğrenene kadar ilişkinin zararı yok çünkü sebep hamile kalabilmek... daha regline varmış merak etme canım. ama bu ne kanaması olabilir, belki yerleşme kanamasıdır. canım belkilerle uğraşmak yerine doktorla görüşmeni tavsiye ederim.
yoncaxım sen arı stü bal polen kullanmıştın hatırlıyorsam ben bu ay kullandım yumurtlama günlerimde kasık ağrım şişkinliği diğer aylara göre fazlaydı vede akıntım sendede olmuşmuydu canım..bu kadar yoğun hissetmişmiydin..
yoncaxım sen arı stü bal polen kullanmıştın hatırlıyorsam ben bu ay kullandım yumurtlama günlerimde kasık ağrım şişkinliği diğer aylara göre fazlaydı vede akıntım sendede olmuşmuydu canım..bu kadar yoğun hissetmişmiydin..
evet canım ben düzenli olarak kullandım ama o ayın yumurtlama dönemi aksine yumurtlama ağrılarını çok beklerken,çok azdı hatta yok gibiydi üzülmüştüm hatta,akıntı desen oda aynıydı azdı yani zaten benim çok akıntım olmadı hiç. vardı ama azdı hep.ama kesinlikle o kavanozun faydasını gördüğüme inanıyorum🙂