iyilik canim ya isten geldim simdide ev isi yemek falan iste hep ayni usandim artik bu tempoyla bebiste nasil gelicekse artik bende cok heyecanlimyim canim ya geri sayim basladi son 4 gun allahim insallah bu ay meleklerimizi verir canim ya sen nasilsin beklemedemisin.
allah kolaylık versin, çalışınca öyle oluyor tabi. gelir bebiş hem de nasıl....bak cansı bugün hamilelik haberini verdi ve 15 gün önce konuştuğumuzda elinde olmadan ağır işler yapmış herhalde olmaz demişti ama hamile işte 🙂
ayyy evet ya senin çok az kalmış, inşallah senin de bebiş haberini alırız. benim yumurtlama dönemim sona erdi sanırım beklemeye geçmiştim ama bu haftayı da değerlendirmek istiyorum. inşallah canım inşallah meleklerimiz gelir.
Ben geçen ay 20.günden itibaren ölçmeye başlamıştım.hep yüksek çıkmıştı böyle ama adetime 2 gün kala düştü.Benim umudum yok bu aydan.Ama zaten olursada çok tedirgin olurum.çünkü çok ilaç içtim.Ben sizin için burdayım bu ay 🙂 sizin haberlerinizi almak için.Senin nasıl oldu kaşıntın devam ediyor mu?
merhaba canım hoşgeldin oooo hadi şanslısın yemek yükünden kurtulmuşsun. ben de seni göremeyince üzülmüştüm, ama iyi olduğunu okudum sevindim. iyiyim sağol ev işi işte ne olsun 🙂
merhaba canım hoşgeldin oooo hadi şanslısın yemek yükünden kurtulmuşsun. ben de seni göremeyince üzülmüştüm, ama iyi olduğunu okudum sevindim. iyiyim sağol ev işi işte ne olsun 🙂
Ben burdaydım öğle vakti.sonra çıktım arkadaşa gittim biraz. Sizinde toplantınız kısa sürmüştür inş.Artık tatilin başladı sanırım.Dersler başlamadan iyi değerlendirmek lazım🙂
Ben burdaydım öğle vakti.sonra çıktım arkadaşa gittim biraz. Sizinde toplantınız kısa sürmüştür inş.Artık tatilin başladı sanırım.Dersler başlamadan iyi değerlendirmek lazım🙂
Hımm karşılaşamadık o zaman. toplantı 1 de bitti çok şükür 🙂 kafam şişti. evet tatil başladı ramazan olmasa çok şey yapılabilir ama bir yerde kısıtlı kalıyoruz.
Ben geçen ay 20.günden itibaren ölçmeye başlamıştım.hep yüksek çıkmıştı böyle ama adetime 2 gün kala düştü.Benim umudum yok bu aydan.Ama zaten olursada çok tedirgin olurum.çünkü çok ilaç içtim.Ben sizin için burdayım bu ay 🙂 sizin haberlerinizi almak için.Senin nasıl oldu kaşıntın devam ediyor mu?
evet canim ya kasinti arada bir oluyor yine ama dunku kadar deyil canim bende bekliyorum bakalim cuma ve cts benimde belli olur atesimden reglime iki gun kala benim atesimde dusuyor normalde ay insallah dusmez ben 3 aydir olcuyorum atesimi onceki aylmarda 36.2 ile regli olurdum ve sabit olarak 36.5 ile devam ederdi bakalim bu kez 36.6 sabit ve aksaùlari cok usuyorum yatarken atesim 35.9 dusuyor ama cok usuyorum titriyorum resmen allahim insallah tutmustur bu ay beklemesi cok zor canim ya