Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

nurcum ben de bu testleri yaptırmak istiorum...doktora gittiğimde şimdi acil değil bi yıl olmazsa asıl bu tetkikleri yapıyoruz,ultrasonda da yumurtladığını gördüm demişti,ben de yaptırmamıştım,ama bikaç ay daha olmazsa gidecem bidaha...geçmiş olsun , ne güzel sen sorun olmadığını öğrenmişsin...

olabilir cnm ya bende iltihap kaptığım bir ayda yaşamıştım ama hiç iltihap belirtiside yok ama dediğin gibi üşütüyoruz hele ben çok dikkatsizim insan her ay umutla beklediği için hamileliğe yoruyo cnm benim 2 senem bitti evliliğimde cnm çok şükür sen kaçıncı senedesin?

allah 40.,50. yıldönümlerini de göstersin inş...ben 1,5 a doğru yol alıyorum cnm...

cnm bende ilk kontrolümde bunu yapmamıştı ama artık 5. ayımız bitti aklımda kalıcağına yaptırayım dedim üstümden yük kalktı çok şükür bi sorun yok inşallah sninde sorunsuz olur cnmm.bu gün gidip bu tahlili istediğimi söledim doktorda bu ay yumurta takibi yapalım bi dedi. hayırlısı bakalım cnm.çok sağol cnm

kızlar bilgili falan değiilseniz bu konuda doktorlar yeri gelince sallıyor ben bunu farkettim çok şükür iyi bir doktor buldum ama ben şöle güzelce ne yaptığını ne yapacağını anlatsın istiyorum ha bire sorular soruyorum yoksa onlarda bıkmışlar🙂