ya cnm sorma üzülüyo insan ama her ay yeni ümit bakalım zuzudanda bekliyorum ben iyi bir haber sen kaçında olacaksın cnm nasipse benimde yeni bitti yumurtlama günüm bekliyorum cnm
Benimde 13 Eylül son regl günüm 7 ay önce dış gebelikten ameliyat oldum yumurtalıkla birlikte bebeğim alındı.Altı aydır deniyoruz olmuyor.Her ay hamilelik belirtileri oluyor sonra boşa çıkıyor.Allah hamile olanlara sağlıklı hamilelikler dilerim.Bebek isteyenlerede Allah bebek versin.
canımm yaa naber görüşemedik nezamndır.denk gelemedik bi türlü msn dede.nasılsın tatlım benim regl geldi bu ay.senin inşallah gelir meleğin bu ayda tatlım.belirti falan var mı ne alemdesin.ben epey belirti yaşadım ama yokmuş boşaymış kasık batmalrı gerilmeler hepsi boşmuş anlayacağın neyse hayırlısı vardır bi vakti saati inşallah cnm hadi senden güel haberler bekliyorum
hazalll naber canım yaa ıunuttun beni kızzz oysa sen yokken ne kadar çok sorup merak etmiştim seni gittiğin zamanki sayfalara bak görürsün hep yazdıklarımı tatlım nasılsın ne var ne yok varmı gelişme belirti falann
canımm yaa naber görüşemedik nezamndır.denk gelemedik bi türlü msn dede.nasılsın tatlım benim regl geldi bu ay.senin inşallah gelir meleğin bu ayda tatlım.belirti falan var mı ne alemdesin.ben epey belirti yaşadım ama yokmuş boşaymış kasık batmalrı gerilmeler hepsi boşmuş anlayacağın neyse hayırlısı vardır bi vakti saati inşallah cnm hadi senden güel haberler bekliyorum
Canım iiyim evt yaa bi denk gelemedik seninle Bundan sonra da zaten pek giremem okullar açılıyoo biliyosun bayramdan sonra.Canım benim yaa ne kadar umutsuz olsanda insanın yine de içi kıpır kıpır oluyoo de mi??Çok üzüldüm canım regl olmana ama elbet bizim de meleklerimiz bi gün yanımıza gelmek isteyecek...Hayırlı bir zamanda inş.🙂🙂