Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evt tatlım gerçekten umutsuzum desemde bi umutla bekliyodum valla🙂bide öyle çok belirti yaşadım ki deli gibiydim hatırlıyomusun grip olduğum sıralarda konuşmuştuk belki hamileyimdir diye ilaç içmeden bir hafta çektim ama olsunn vardır bi hayır.yeterki sağlıkla hayırlı zamnada nasip eylesin RAbbim en önmelisi bu canm gerçekten.

Canım benim evt bebişlerimiz için herşeye katlanıyoruz daha doğmadan🙂Doğsa ne olacak bilmiyorum...İnan ben de çok uzun zamandır ilacı hayatımdan sildim hasta olsam bile deli gibi sürünüyorum ama yine de ilaç içmiyorum...
Hayırlısı herşeyin canım yaaa Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inş. bizlere

amin cnm amin hayırlısı diyelim inşallah.cnm sen hormon testii sonuçlarından anlıyonmu yaa benim prolaktinim 26.35 çıktı yüksekmi sence doktor önemli değil dedi bazen kdınlarda böyle hafif yükslmeler olur dedi ama işte nebiliim belki sende yaptırmışsındırr sorayım dedim

Zuzu'yu da çok merak ettim yaaa inş. hamiledir büyük bi olasılık hamile ama reglisi hiç gecikmemiş daha önce...İnş. yarn hayırlı haberlerini alırız...

Yok bee güzelim inan ki bilmiyorum ama ben bekarken yaptırmştım o zaman düşük çıkmıştı ve doktor ilaçla yükselteceğiz demişti onu hatırlıyorum sadece...İnternetten araştırdın mı sonuç değerleriyle ilgili???

Ben çıkıyorum Nurcum, inş. yarın güzel haberler alırız...
Hadii Zuzu haber ver bize merak ediyoruz seni.
Seduş sen nerelerdesin sen de haber ver bize.
Baharr girmiyoo herhalde ama haber vermek için bari girse.Hadi güzelim sen de haber ver.