Yok bee güzelim inan ki bilmiyorum ama ben bekarken yaptırmştım o zaman düşük çıkmıştı ve doktor ilaçla yükselteceğiz demişti onu hatırlıyorum sadece...İnternetten araştırdın mı sonuç değerleriyle ilgili???
evt cnm şimdi baktımda üst sınır 25 diyo sorun yoktur inşş doktor önemli değil dede inşallah öyledir cnm valla en önemli şey sağlık bebişte vakti gelince gelir Allah nasip ederse .evt cnmm zuzuyu bende merak ediyorum hamiş inş onud indi,ricez alt listeye bakalım yarın belli olur belki yaapar test heralde
Ben çıkıyorum Nurcum, inş. yarın güzel haberler alırız...
Hadii Zuzu haber ver bize merak ediyoruz seni.
Seduş sen nerelerdesin sen de haber ver bize.
Baharr girmiyoo herhalde ama haber vermek için bari girse.Hadi güzelim sen de haber ver.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım) zuzu.....................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım) baharr.................................16 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................28 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül birmur..............................28-29 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim japonica..............................10 Ekim selzeh..................................12 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim nur85................................19 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
evt cnm dün tam geldi sağolsunn ama bi önceki gecen belli oldu zaten başlamıştı yani bugün3.gündü .artık bidahaki aya inşallah hayırlısıyla cnmm.sende ne var ne yok tatlım liste yok sayfada göremiyom
nurcum aslinda hep burdayim ama biliyosun aramizda 7 saat zaman farki var .gunluk yazilanlari okuyorum ama kimsecikler olmadigi icin pek yazmiyorum.
calismalara devam ediyoz bu ay siki calisyorum gercekten.ayin 28 regl tarihim bakalim ne olacak
sende uzulme canim onumuzzdeki ay kismet olur insallah.zaten yeni iyilestin