ben çıkmak zorundayım kızlar doktorum geleck sıınle uzun bır süre görüşemeyecegız bayram falan derken 1 haft sonra görüşebılıcez kısmet olursa sımdıden hepınızın bayramını kutluyorum daha nice bayramlarda burda bırlıkte olmak dılegıyle ve bir dahakı ramazan bayramında bebişlerımızın kucagımızda olması dılegıyle
sergül ve yaz güneşi nasılsınız size bişey sormak istiyorum ilk zamanlar kasık ağrınız olmuşmuydu birde ilk hamileliğinizi öğrendiğinizde beta hcg kaç çıkmıştı
bende cıkarmıyorum ama heran tetıkteyım ben en bastan parfum kokusuna dayanamıyorum hatta cok sıkanlara yanasamıyorum benımde tekoz suyu takıntım var bulasıgı felan akıtamıyorum o kadar kotu mutfak baslı basına sorun zaten ınş gececek cnm benım sen ozelemı gıdıyosun yoksa devlet hastanesınemı
İkisinede gidiyorum özelde düşünüyorum ama erken olur belki ALLAH korusun o yüzden sigortayada gidiyorum güzel ilgileniyorlar ordada sağolsunlar.Ama çok yoğunlar tabii. özeldeki dra herşeyi sorabiliyorsun yinede fark oluyo tabii.
Hekesin olmasını istiyorum ama seni bayağıdır tanıyorum o etkiliyor sanırım bende yanılmak istemiyorum ama oluyo işte bu ay yanılmam inşallah diğer aylardan daha yoğun bir his çünkü.
İkisinede gidiyorum özelde düşünüyorum ama erken olur belki ALLAH korusun o yüzden sigortayada gidiyorum güzel ilgileniyorlar ordada sağolsunlar.Ama çok yoğunlar tabii. özeldeki dra herşeyi sorabiliyorsun yinede fark oluyo tabii.
bende ıkısınıne gıdıyorum polıklınıkte calısıyo benım dr oraya gıdıyorum ama sıgartada dosyam olsun dıyede hastaneye gıdıyorum benım ılk bebegım 10 gun kuvezde kaldı o yuzden bundada bısey olacak dıye cok korkuyorum sıgarta guzel ılgılenıyo ama