Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım şimdi gebelik takvimi hesaplayıcısından baktım eğer hamileysen inşallah bu gün yarın yerleşme günün canım ondan olabilir bu iki damla kan.yerleşme kanaması dediğimiz şeyde böyle oluyor canım tam senin anlattığın gibi .hadi hayırlı olsun kendine çok dikkat et..

hazal burdamısın tatlım?regl oldunmu?
slm canim buralardayim yok canim daha olmadim bakalim yarin ne olucak ama atesimde dustu sanki ama herzamanki saatten yarim saat once olctum ama yinede cok korkuyorum canim bu kez regli olursam cok uzulucem canim ya yikilicam sanki cunku cok uzadi 7 ay oldu canim ya belirtilerimde regli belirtisi cok korkuyorum.

yok ya gebelik değildir herhalde olursa şok olurum çünkü hiç dikkat etmedim yumurtlama günüme falan ben daha çok genital sistemde bi problemim vardır diye düşünmüştüm peki yerleşme kanamasıysa doktor niye bilgilendirmedi ki ay ne ruhsuz adamlar ya insan bi dikkat et olabilir der di mi bi de sultancım bu gebelik hesaplayıcısına nasıl ulaşıyoruz bana bilgi verebilir misin ben de bakayım ayrıca cevaplar için çok teşekkürler

hazal merhaba sen biliyo musun bu sultanın bahsettiği hesaplayıcıyı? ya gerçekten hamile olabilir miyim acaba? acaiplikleri yazsam bi fikir verebilir misin acaba?
adet gününden 1 hafta önce 2 damla kırmızı pembe renkte lekelenme
adet gününden 1 hafta önce göğüslerde özellikle göğüs uçlarında regl olacakmış gibi sancı
adet gününden 1 hafta önce regl olacakmış gibi karın ağrısı gidip geliyor
daha önce olmadığı kadar saçma sapan bir sürü rüya
karnın alt kısmında bi ağırlık hissi

canim oncelikle aramiza hosgeldin bu saydigin belirtilerini hepsini bire bir bende yasiyorum dedigin gibi gogus uclarinda sanci 4 gundur kasiklarda batma ve kirap tarsinda sanci karin agrisi kurkulu ruyalar geceleri cok usumek ani hareketlerde sanci kiramp yani hepsini yasiyorum ve atesimide olcuyorum bugun yada yarin adet olmam lazim bu gun olmadi atesimde zaten regli dereceme dusmedi buyuk gun yarin canim benim icinde insallah bebislerimiz gelmistir tatlim.

canım ben hep korundum bu ay doktora gidecektim bebek için ne yapmam gerekiyor diye ya çok şaşırıcam hamileysem güzel allahım ne nasip ettiyse artık yani ben beklememiş olucam ki hayatta herşey için genellikle kendimi hırpalamam gerekir sahip olmak için bebiş için bu geçerli olmamış olucak pek mümkün görünmüyo ama bakıcaz bakalım🙂 sen ne zamandır bekliyosun canım bebişini?