eboşçum sağol,herkes senin kadar duyarlı olmuyor,bizi habersiz bırakma,iki gün geçmişse testte büyük ihtimal çıkar,dene istersen,böyle beklemek daha zordur.nurcum dediğin çok doğru,ne kadar stressiz de olsak regli yaklaşınca insan elinde olmadan ümitleniyor,ya olursa diyor,şimdi benim durumum o,zor günlere girdim,keşke elacım gibi kafaya takmasam...
eboşçum sağol,herkes senin kadar duyarlı olmuyor,bizi habersiz bırakma,iki gün geçmişse testte büyük ihtimal çıkar,dene istersen,böyle beklemek daha zordur.nurcum dediğin çok doğru,ne kadar stressiz de olsak regli yaklaşınca insan elinde olmadan ümitleniyor,ya olursa diyor,şimdi benim durumum o,zor günlere girdim,keşke elacım gibi kafaya takmasam...
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım) zuzu.....................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım) eboş...................................22 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................27 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül birmur..............................28-29 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim japonica..............................10 Ekim selzeh..................................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
günaydın canım hoşgeldinnn.selzehcim yaa elaylada konştumda yumurts takibini onun alttan muayene ile yapmışlar sende karından demiştin değişiyomu bu durum cnmm.ben yarın kendi doktoruma gidicem izinden gelmiş bayan doktorum.bakalım tahlil sonuçalrıma ne dicek bide alttan muayene olmak isticem tekrar çok zor ama napalım 🙁
yarın reglimin 10.günü yumurtsa gelişimi yoktur ama çağırır beni heralde takip için hayırlısı olsun yaa sen nasılsın cnm
günaydın canım hoşgeldinnn.selzehcim yaa elaylada konştumda yumurts takibini onun alttan muayene ile yapmışlar sende karından demiştin değişiyomu bu durum cnmm.ben yarın kendi doktoruma gidicem izinden gelmiş bayan doktorum.bakalım tahlil sonuçalrıma ne dicek bide alttan muayene olmak isticem tekrar çok zor ama napalım 🙁
yarın reglimin 10.günü yumurtsa gelişimi yoktur ama çağırır beni heralde takip için hayırlısı olsun yaa sen nasılsın cnm
hosbulduk canım canım doktorlar genelde alttan yumurta takıbı yapıyorlar canım ama karından da yapan var eger belırgın olarak görünüyorsa ultrasonda canım ama alttan yapılıyor genelde daha ıyı bellı oldugu ve göründügü için tatlım doktorun bayan ya sıkılma sen rahatla muayne ol canım benım ınsallah hersey yolunda olucaktır bende ıyıyım işte reglım bıttı çok sükür bugün yok artık
ayy karından iğnemi vuruyolarr ben iğneden çok korkarım yaaa neysee.klomen bi ilaç değilmi cnm yaa benimki sadece yumurta gelişiyomu çatlıyomu die kontrol olcak ama.bu arada bu karından yapılan iğne actıyomu alacım🙂bide benim adetim zaten pek düzenli değil 32 33 34 35 gün falan oluyodoktorada söledim bu durumu bakalım yaa neyse ben adetimin 12.gününe randevu alayım ozamn bi gidiyim bakalım
cnm pardon geç yazdım yumurtlaman olsada erken gebelik için klomenle yumurtayı erken büyütüp çatlatıyolar karından vurulan iğneye gelince yıktım hastaneyi ama rezil oldum çünki hissetmedim bile bir kere yaptırdım üç kere yapıyolar aslında yumurta takibi bu değil tabiki sana yapacakları kaç cm büyüdüğü çatlıyomu ona bakıcaklar cnm anlatabilmişimdir umarımm