cm sıkma canını keşke hiçbişi sölemeseydin eltilerine.insanlar moral bozmayı okadar çok seviyoki halbuki hayırlısını dileyip moral verebilene ne mutlu.sen üzülme inşallah gelmiştirmeleğin cnm
Selam kızlar, zeynepsu vekaan tebrik ederim bebişin hayırlı olsun , zuzudan haber alan varmı kanaması vardı?
Selzehte reglim bitti demiş , bu aralar 3-4 vaka duydum bittiği günlerde yapmışlar güvenli diye ve hamile kalmışlar 🙂 bence sende dene bakalım .
Bu arada nurci de hiç gelmiyor artık yoncax da yok ,unuttular bizi 🙂
merhaba desen tatilim iyi geçti canım, bol ziyaretliydi 🙂 ama hasta oldum hava değişimi yüzünden, şimdi burnumu çekip duruyorum. sen nasılsın senin nasıl geçti?
hosbulduk canım canım doktorlar genelde alttan yumurta takıbı yapıyorlar canım ama karından da yapan var eger belırgın olarak görünüyorsa ultrasonda canım ama alttan yapılıyor genelde daha ıyı bellı oldugu ve göründügü için tatlım doktorun bayan ya sıkılma sen rahatla muayne ol canım benım ınsallah hersey yolunda olucaktır bende ıyıyım işte reglım bıttı çok sükür bugün yok artık
merhaba desen tatilim iyi geçti canım, bol ziyaretliydi 🙂 ama hasta oldum hava değişimi yüzünden, şimdi burnumu çekip duruyorum. Sen nasılsın senin nasıl geçti?
buralardaydık biz eşim arefeden memleketine gitti ,anne babasını ziyaret edip 2. Gün döndü, bizim çok akraba yok istanbulda 2-3 yere gittik bitti...reglimin tarihi yaklaştı,göğüslerim çok ama çok sızlıyor sivilcelerimde çıktı 🙁 yine tutturamadık galiba
buralardaydık biz eşim arefeden memleketine gitti ,anne babasını ziyaret edip 2. Gün döndü, bizim çok akraba yok istanbulda 2-3 yere gittik bitti...reglimin tarihi yaklaştı,göğüslerim çok ama çok sızlıyor sivilcelerimde çıktı 🙁 yine tutturamadık galiba
iyi olsun geçti gitti işte bayram... ya sorma benim de 3 gün önce sivilcelerim çıktı. sanki regl sivilceleri gibi ama inşallah değildir. ben de acaba olmadı mı diyorum, inşallah ikimiz için de tersi çıkar 🙂
mrs m,desencim valla bende geçen seferki adetlerim kadar şiddetli bir ağrı yok,yalnız belim ağırıyor,bi de kasıklarıma iğneler batıyor,ama bu his çok garip daha önce hiç böle batmalar yaşamamıştım,kesik kesik ağrılar,bi de çok halsizim,bunları hamişliğe yormak istiyorum ama korkuyorum da🙁
mrs m,desencim valla bende geçen seferki adetlerim kadar şiddetli bir ağrı yok,yalnız belim ağırıyor,bi de kasıklarıma iğneler batıyor,ama bu his çok garip daha önce hiç böle batmalar yaşamamıştım,kesik kesik ağrılar,bi de çok halsizim,bunları hamişliğe yormak istiyorum ama korkuyorum da🙁
kıslar gittim test aldım yaptım tekrar ve bu sefer daha belirgin çıktı ikiside.TEYZE OLUYOSUNUZZZZZZZZZZZZZZZ YUPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İNŞALLAH ANNEDE OLUCAKSINIZZZZZZZZZZZZZZZ
kıslar gittim test aldım yaptım tekrar ve bu sefer daha belirgin çıktı ikiside.TEYZE OLUYOSUNUZZZZZZZZZZZZZZZ YUPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İNŞALLAH ANNEDE OLUCAKSINIZZZZZZZZZZZZZZZ