Selam kızlar, zeynepsu vekaan tebrik ederim bebişin hayırlı olsun , zuzudan haber alan varmı kanaması vardı?
Selzehte reglim bitti demiş , bu aralar 3-4 vaka duydum bittiği günlerde yapmışlar güvenli diye ve hamile kalmışlar 🙂 bence sende dene bakalım .
Bu arada nurci de hiç gelmiyor artık yoncax da yok ,unuttular bizi 🙂
kıslar gittim test aldım yaptım tekrar ve bu sefer daha belirgin çıktı ikiside.TEYZE OLUYOSUNUZZZZZZZZZZZZZZZ YUPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İNŞALLAH ANNEDE OLUCAKSINIZZZZZZZZZZZZZZZ
kıslar gittim test aldım yaptım tekrar ve bu sefer daha belirgin çıktı ikiside.TEYZE OLUYOSUNUZZZZZZZZZZZZZZZ YUPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İNŞALLAH ANNEDE OLUCAKSINIZZZZZZZZZZZZZZZ
göğüslerim de çok ağırıyor,benim eskiden ağırmazdı göğüslerim geçen ayla bu ay ağrı var,offf allahım sen üçümüze de bebiş müjdesi ver...Şekerim benmde geçen ay çok şişmişti ilk defa öle olmuştu.bu ayda öle oldu hamile oldumu öğrendim
HOLEYYYY 🙂 canım yaa çok sevindim Rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat eylesin bizlerede dua et tatlım şimdi yaz bakalım neler yaşadın varmıydı belirtilert çok ve nekadar sıklıkta çalışma oldu tatlım
aaaaaaaaa çok şaşırdım cnm çizgi silikmiydi önce onu sorayım bide benim annem bütün gebeliklerinde 3 ay adet oldum cnm başına gelmiş olabilir sakın ilaç kullanma ve bence dr a git son olarakta iki ay ben kimyasal gebelik yaşadım bebek oluştu ama rahime tutunamadı hcg 90 felan çıktı dr bekleyelim dedi 2 gün sonra gel dedi gitmeden adet oldum malesef ben yerinde duramayan biriyim hiperaktivite var onada bağladım şimdi son günlerimde dinlenmeye çalışıyorum yani seninde olabilir cnm ya...
evet canım silikti biz restorant açıyoruz..orada bayağı yoruldum bende hiperaktifim dediğin gibi tutunamadan gitti🙁 sağlık olsun ne yapalım..bide yer arayıpta bulamamıştır dedi bakalımm..
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım) eboş...................................22 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................27 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül birmur..............................28-29 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim japonica..............................10 Ekim selzeh..................................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)