Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam eyşan aynen bende bugün gelebildim foruma. hadi bakalım hayırlı haberlerini verirsin, inşallah tüm tahlillerin iyi çıkar.
inşallah canım valla o kadar yoğun günler geçirdimki kafama takacak zamanım olmadı açıkçası..sadece her doktora gittiğimde rüyalarımda görüyürum sürekli tuvaletim geliyor midem bulanıyor ya çocuk gibiyim hiç sevmiyorum hastaneleri..sende ne var ne yok

🙂 alemsin ama hastaneleri valla ben de sevmiyorum. ben çok grip oldum şimdi onu çekiyorum 🙂 regl tarihim yaklaştı ama hayırlısı inşallah.

...üç yaralı yüreğim;

Kırık kanatlı kuşlarım,

Dünyadaki herşeyim.

Bazen anam,

Bazen babam,

Bazen de göz yaşımsınız.

Vazgeçemeyeceklerim...

Derdim,tasam,

SEVİNCİMSİNİZ!

ooooooo hoşgeldim fatoşcum nasılsın

hoşbuldukkk canımmm çok sağol iyiyim sen nasılsın çok özledim sizleri burnumda tüttünüz hepiniz tek tek.bende tatilimi yaptım geldim fazla da tatil diyemem de temizlikten başıma kaldıramadım yine herzamnki gibi.duyduğuma göre hamilelerimiz yine çoğalmış çok sevindim.

CANSI 14 canım seni tebrik ederimmm çok sevindimm bana umut verdinn umarım benimkide ilk seferde tutar.SÜPERSİNNNNN

ZEYNEPCİMMM seni de çok tebrik ederim hayatımmm ne güzell sonunda geldi melişleriniz bizimkilerde bizi fazla bekletmeden gelirler inş.

fatoşcum hoşgeldin canım inşallah seninde en kısa zamanda bebişin gelir.

hoşbulduk hayatımmm inş.gelir canımcım bakalım geçen hafta perşembe günü reglimin 3.gününde dr.gittim ve yumurtalıklarıma bakıldı klomen verildi.şuan onu içiyorum.pzartesi günü ayın 28.de tekrar gidicem eğerki yumurtalarım istenilen büyüklülüğe ulaştıysa çatlatma iğnemi vurucam ve daha sonrada ..................çalışma yapıcaz.sonrada tekrar bakılacak bakalım.allahım yardımcımız olsun inşallah.sen nasılsın bakalım?

teşekkürler ben de iyiyim canım, dün geldim bugün foruma anca gelebildim. çok hastayım yaaa bayram yaramadı galiba 🙂 grip oldum. evet evet cansıyla zeynep eklendi, darısı bizlere inşallllaaaahhh.[/QUOTE]

ayyy canım ya geçmiş olsunn salgın var ortalıkta benimde bugün ateşim çıktı ve gözlerimin içi alev alev yanıyo sanırım bende grip olucam neyse fazla üşütmemiz lazım soğuktan uzak durmak gerekicek dikkat et sende kendine bitanem tekrar tekrar geçmiş olsun diyorummm