Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim 1aylık takibimde yumurtlama ile ilgili bir sorunum olmadığı ki bende öyle olduğuna inanıyordum belli oldu ovulasyon pozitifmiş..şimdi sıra reglin 3.günü olan hormon tahlillerinde aslında şuan adet olmam gerekiyordu ama doktorum farlutal adlı bi ilaç verdi nette yaptığım araştırmada bu ilaç adet söktürücü yani ilaç bitince regl oluyorsun ama benim anlamadığım zaten ben adet olacaktım doktor bunu sadece bir hafta kadar ileri çekmiş oldu zaten adet olamama gibi bir sorunumda yok needen böyle bi yol izledi acaba bayrama denk gelecek die kendi programınamı uydurdu?bu ilacı kullandınmı hiç canım?seninde inşallah cansı gibi ilkinde tutacak canım yüreğini ferah tut

teşekkürler ben de iyiyim canım, dün geldim bugün foruma anca gelebildim. çok hastayım yaaa bayram yaramadı galiba 🙂 grip oldum. evet evet cansıyla zeynep eklendi, darısı bizlere inşallllaaaahhh.

ayyy canım ya geçmiş olsunn salgın var ortalıkta benimde bugün ateşim çıktı ve gözlerimin içi alev alev yanıyo sanırım bende grip olucam neyse fazla üşütmemiz lazım soğuktan uzak durmak gerekicek dikkat et sende kendine bitanem tekrar tekrar geçmiş olsun diyorummm[/QUOTE]

teşekkür ederim canım. umarım grip olmazsın. ıhlamur içiyorum bol bol bir de çorba...

Canım ben o ilacı hiç kullanamdım fakat edet düzenleyici olarak biliyorum.ve içerideki bütün kanı temizliyo diye biliyorum hayatım.yani hap bittikten 2 sonra falan kanaman geliyo.bence adet düzensizliğin yoksa bu ilacı içmemeni tavsiye ederim sen bebk istiyosun ve bu ilaç gebe kalmanı zorlaştırabilir bazılarında yan tesir yapıyo hayatım.doktorunla iyice bi konuş yanlış tedavi uygulanmasın hayatım.

teşekkür ederim canım. umarım grip olmazsın. ıhlamur içiyorum bol bol bir de çorba...[/QUOTE]

oh oh iç valla iyi gelir inşallah canımm

bir kereliğe mahsus verdi canım ilaç bittiği gün gel dedi yani yarın gideceğim..evet adet düzensizliğim yok neden verdi anlamadım bi türlü?neyse yarın konuşayım bakalım ne olacak

evet canım silikti biz restorant açıyoruz..orada bayağı yoruldum bende hiperaktifim dediğin gibi tutunamadan gitti🙁 sağlık olsun ne yapalım..bide yer arayıpta bulamamıştır dedi bakalımm..

cnm tutunma zamanında istirahat önemli diyolar ama nasip inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine üzülme oldumu biliyorum var diye düşünüp sevindin sonrada üzüldün kolay değil ama öbür aya dinamik girmen gerekiyo inşallah bidahaki ay alırız hayırlı haberlerini

Elacım nasılsın canım, ii bayramlar🙂Hoş bayramda kalmadı yaww yarın işbaşı🙁
Nasılsın hislerin bu ay ne durumda???

cnm çok pardon görmedim yazdıklarını kimse yok diye kapattım seninde bayramını kutluyorum hislerimede gelince hiçbirşey hissetmiyorum cnm işe başlıyomuşsun umarım arada uğrarsında hasret gireririz tatlım