Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba canım daha yeni bu ay başladım evt durduk yere sinirlendiğim oluyo yada birden küsmelerim asabileşmelerim ama bu haptanmı oluyo onu bilmiyorum ahyatım bide söylemesi ayıp bu hapı içtim içeli her akşam çalışasım var😛iha:kudurttu beni galiba ya sen?

kızlae bende de bu ay tuhaf şeyler oluyor,ama elacımın dediği gibi yanlış belirtilerden de korkuyorum...ama bişey var,ya hamişlik ya da bi iltihap falan var...bakalım hayırlısı...bikaç aydır kurumuştum,hiç akıntım yoktu,akıntı başladı,ama beyaz değil açık sarı,nette araştırdım açık sarı da beyaz gibi normalmiş.

[ı]cnm ya inşallah hamişliktendir senin ki eğer sonrasında çok üzülüyosan kaptırma yok alıştım diyosan benim gibi her ihtimali göz önüne al cnm bendede bu ay çok akıntı vardı bu sabaha kadar bende iltihaptandır diyorum ama bugun çok yok adetim yaklaştıya sanırım ondan inşallah sendende hayırlı haberler alırız cnm[/ı]

canım insanın elinde değil ne yazık ki ümitlenmemek.ben ilk ay çok kaptırmıştım kendimi, ondan sonra rahattım.ama bu ay bişey oldu,içim kıpır kıpır hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama içimdeki duygudan kurtulamıyorum,inş hayırlısı olur ve regli olursam allah sabrını verir.benim reglime 4,6 gün kaldı.ama akıntım devam ediyor...bi de çok fazla batma var...bakalm cnm iinş güzel haberler veririm.

Yaz Esintisi;382582]canım insanın elinde değil ne yazık ki ümitlenmemek.ben ilk ay çok kaptırmıştım kendimi, ondan sonra rahattım.ama bu ay bişey oldu,içim kıpır kıpır hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama içimdeki duygudan kurtulamıyorum,inş hayırlısı olur ve regli olursam allah sabrını verir.benim reglime 4,6 gün kaldı.ama akıntım devam ediyor...bi de çok fazla batma var...bakalm cnm iinş güzel haberler veririm
ben bebek isteyen herkeze aynı şeyi sölüyorum bilmiyorum yanlışmı herkez yok düşünmediğim anda geldi diyo bu işin içine girince daha net anlıyouz düşünmemek mümkünmü bence vicudumuzdaki çoğu şey bizim elimizde istemekte çok önemli tabi kendini kesin hamile asanmak değilde olacağına inanmak lazım mesela bunun en güzel örneğide yoncaydı kendini çok hamile hissetti hatta karnıyla bile konuştu düşün ve sonuç ilk ayında hamile ....
tabi öncesi nasip ama elinden gelenide yapmak gerkir inşallah hamilesindir cnm

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
duygum_06........................24 Eylül haydi duygummm güzel haber ver bize
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................27 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
CaRİZma...........................28 Eylül
birmur..............................28-29 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
japonica..............................10 Ekim
selzeh..................................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
hazal3...............................15 ekim
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
zuzuu................................20 Ekim

HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrrr)

bi de cnm senin de dediğin gibi belirti olunca da olmadı diyemiyoruz ki kendimize,mesela bu ay var bende, ama olur ama olmaz.ama geçen ay yoktu,demek ki kafadan uydurmuyoruz,belki vücut yavaş yavaş alışıyor ya da başka bişeyin belirtisi.ama ben içe doğmaya inanıyorum,yoncada da oldu bu şirinede de ,eboşda da ...allah bize de yaşatsın,regli olursak da alıştık artık yola devam ederiz🙂dün dayanamadım hamişlik dergisi bile aldım düşün🙂hamiş değilsem kesin doktora giderim,iltihap vardır.

canım ınsallah hamılesındır de ıltıhap yoktur canım benım güzel haberler alırız senden