hareketlerim bile azalttım adımlarımı küçülttüm.arabaya binince devamlı dua okuyorum.sırf bademim için🙂
sen ne alemdesin senin de günün gelmiş varmı belirtiler
hehehe güldürdün kıs beni, aynı dert bende de var, ilk başladığım iki gün aşırı bir sinirliydim, reglim bitti biteli de işkolik oldum ama kendimi frenliyorum,en verimli günlerimde çalışim diye, hatta eşim şaşkın durumda ne oldu sana deyip duruyor...hadi bakalım hayırlısı bu ay inşallah olur...
aynen benimkide diyo eskiden ben zorla yapardım artık beni yormuyosun kendin geliyosun diyo😛iha😱ff valla frenlememiz lazım peki sende çatlatma iğnesi vurulucakmısın bu ilaçtan sonra
iim cnm doktordan geldim şimdi.sende dikkat et tatlım bak ne güzel izinde vermişler iştesin ama ohhh keyfine bak valla🙂bademini yorma annesi dinlendir okadar büyük bi nimetki o Rabbim hepimize tattırsın inş
butterfly yok cnmm yaa ne dersiii çalışamıyom valla ama başlıcam inş.tarihe bakıyorum biraz biraz okadr işte cnm.hayırlısıyla bebişimde gelse🙂canım doktordan geldim az önce reglimin 3.günü tahlil yaptırmıştım ozaman kkendi doktorum yoktu başka bi doktora göstermiştim ii demişti yumurta takibi yapalım bide.bugün kendi bayan doktoruma gittim kadın sonuca baktı dedi östrojen hormonun çok düşük ya yanlış ölçmüşler yada sen yumurtlamıyosunn okadar üzüldümki anmlatamam sonra muayene etti çok şükür sol tarafata kocaman bi yumurta oluşmuş yanlış ölçmüşler dedi rahatladım ama biz nasıl doktorlara güvenicez anlamıyorum yaa bu ayda olmazsam testi tekrarlıcak.hayırlısıyla gelir inş meleklerimiz.seninde günün geldi canım ne var ne yokk
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: duygum_06........................24 Eylül haydi duygummm güzel haber ver bize butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................27 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül birmur..............................28-29 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül japonica..............................10 Ekim selzeh..................................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim zuzuu................................20 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrrr)
canım benimm imm şükür yaa doktordan geldim şimdi.ssende dikakt et tatlım bademine yorulma annesi.okadar büyük bi nimetki ona sahip olmak rabbim bizlerede nasip eylesin inş cnm keyfini çıkar🙂
canım östrojen hormonu çok düşük çıkmış büyük ihtimal yanlış bakılmış dedi kana.eğer doğruysa yumurta oluşmuyomuş çünkü çok fena oldum o ann.sonra alttan ultrasonda baktı hamdolsun yumurta var demkki yanlış baklımış dedi.eğer regl olursam 3.günü kendi yapıcak tatlillerimi tatlım.bugünden itibaren gün aşırı ilişki olsun dedi işte.sen nasılsın canım yaa