Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sağol canım cvp yazdığın için ama şöyle bi bakıyorum da hamiş olan arkadaşlardan birçoğu belirti olarak akıntının arttığını yazmış ben de merak ettim acaba herkes de oluyor mu diyeee???
Sende akıntı olmamıştı evet hatırlıyorum yazmıştın daha öncede...Dediğin gibi kişiden kişiye de değişebilir belirtiler...

yok yok öyle negatif düşünme ama herşeye karşı açık kapı bırakmak lazım, sonradan üzülmemek için. yarın gidip kan testini yaptır, doktoruna görünmene gerek yok. şüphe oldukça normal.

bide bnm arada kasıklarım ve belim çok ağrıyo midem ağrıyo akıntım vardı ama şimdi yok göğüslerim hiç şişmezdi normalde geçen ay şişmişti ve yeşil damarlar oluşmuştu bu ayda aynı ama diğer hamişliğimdeki gibi değil gerçi diğer hamişliğimde 5 haftanın sonunda belirtilerim çok şiddetlenmişti.Eşim elini karnıma koyuyo onunla konuşuyo ve diyoki bebişim kimse inanmasada annen bile şüpede kalsada ben sana inanıyorum yavrum diyo.

iyiyim teşekkürler şirinecim reglim yaklaşıyor tedirginim
Niye tedirgin oluyosun canım ya,rahat olmaya çalış,sen nekadar kasılırsan hamıle kalma olasılıgında okadar uzar,Alllah hepinize nasip edecek fakat gününü ve zmanını bekliyor bebişleriniz,emin ol sende hiç ummadıgın bı anda hamıle kalacaksın ve şaşıracaksın,,birgun steye girip ben hamişşşşşşşşşşş diye yazacaksın işallahhhh,Allah herseyin hayırlısını zamanında versin

butterfly sanırım senin de akıntın var bende de aynı durum ama umutlanmak istemiyorum, çünkü regl olacak gibiyim.

Çok sağol canım çok güzel açıklamaların olmuş. bu ay çalışmalarımız fena değildi o yüzden sanki olmalı gibi istiyorum ama bir taraftan da regl yaklaştı belirti veriyor. inşallah canım tabiki bir zamanı var ve en kısa sürede gelir inşallah. amiiiiiiinnnn

yani kendinizi bircok belirtiye şartlandırmayın,sende olan baskasında olmaya biliyor,önemli olan bedenini iyi tanıyabilmen,sen sendeki değişimi hamile olunca farkediyosun zaten,vucut dngen bozuluyooo anlayacan,vucut ısın,gögüslerin,uyku düzenin vs vs vs bircok sey değişiklik gösterebiliyor onun için kendini iyi tanıman gerekiyor canım