Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hımm bunların olması normal canım ya merak etme🙂allahım şimdiden kabul etsin namazınıda tatlımmm AMİN.Bende napıyım işteyim canım sıkılıyo uykum var yine öyle bakınıyorumm etrafa boş boş günler geçmiyo ya bana

selam kızlar hepinizin gemiş bayramı kutlu olsun hayırlı cumalar hepinize,bende özledim szileri yahu,ohh nihayet artık döndüm,vede net sorunumuz halloldu çok şükür arrtık eskisi gibi çenem düşecek😀

slm tatlım yazıcaktım kız yazmazmıyım ben gitmeden demiştim bu ay umutsuz vakayım die dün regli oldum dişim ağrıyo boğazlarım ağrıyo nezleyim üzerine bide yol yorgunluğu çok kötüyüm

çookkkk geçmiş olsun cnm ya allah acil şifalar verir inşallah cnm inşallah bidahaki ayda alırız senden güzel haberler tatlım sıkma canını

slm tatlım yazıcaktım kız yazmazmıyım ben gitmeden demiştim bu ay umutsuz vakayım die dün regli oldum dişim ağrıyo boğazlarım ağrıyo nezleyim üzerine bide yol yorgunluğu çok kötüyüm

selam tatlımmm regl olmuşsun hayırlısı olsun neyse sağlığın önemli kendine dikkat et bol bol meyve ye sulu şeyler falan sıcak sıcak iç.geçmiş olsun tatlımm

zeynepcim sen daha gitmedinmi cnm doktora benimde kasıklarım çok ağrıyodu hamileyken progestan diye bir ilaç verdi çok normal değil yani fazla ağrıması cnm gazada gelince bende aynıydım gece uyanıyodum sancısına inşallah kolay geçer hamileliğin cnm

canım benım üzülme alıstık artık nasılsa ınsallah önümüzdekı ay alıcaz güzel haberler bırırımızden çok geçmıs olsun bol bol dınlen nane lımon iç çok ıyı gelıyor tatlım

Ahh canım benim geçmiş olsun,herşey bir yana şu diş ağrısının tarifi yok bilirim aman evlerden ocaklardan ırak😕 bu arada çok bencillik edicem yine ama aman aralık ayına kadar beni bekleyin hamile kalmayın olarmı😀 hep berabar kalalım😀 bend eyanlız kalmamış olurum hem ne kaldıki şunun şurasında aralığa