hemşerimmm yapmaya biz zor sabrediyoruz senidemi bekleyelim hadi senin için beklicem cnm nede olsa hemşerimsin 🙂 ama sende hemen kal bizi bekletme inşallah
zeynepcim sen daha gitmedinmi cnm doktora benimde kasıklarım çok ağrıyodu hamileyken progestan diye bir ilaç verdi çok normal değil yani fazla ağrıması cnm gazada gelince bende aynıydım gece uyanıyodum sancısına inşallah kolay geçer hamileliğin cnm
doktorum muayne almıyomuş o yüzden pazartesi günü gidicem diğer gebeliğimde çok sancım olmuştu bu değişik belirtiler verdi neyse namazımı kılıyım gelicem tatlım
demekki bizim toprağımızdan ileri geliyo bu ateş bendede fena yaww hiç sorma bende kürtajdan sonra 6 ay beklemiştim ya cnm benimde kaçağım olmuştu bir ay aklım gitmişti sendedemi var yoksa kaçakkk seni gidddiiiii
doktorum muayne almıyomuş o yüzden pazartesi günü gidicem diğer gebeliğimde çok sancım olmuştu bu değişik belirtiler verdi neyse namazımı kılıyım gelicem tatlım
demekki bizim toprağımızdan ileri geliyo bu ateş bendede fena yaww hiç sorma bende kürtajdan sonra 6 ay beklemiştim ya cnm benimde kaçağım olmuştu bir ay aklım gitmişti sendedemi var yoksa kaçakkk seni gidddiiiii
SaNIRIM 😀 aman dur kız dr.6ay hamile kalma kalırsanda alırım gözünün yaşına bakmam dedi kııı,yani olsada yar etmeyecekler kuzumu bana😕 o yüzden en hayırlısı aralığı beklemek olucak sanırım,ama bizim memleket verimli ovaları barındırıyo ya ondna olsa gerek😛
slm sultancım nasılsın cnm ?boşver belirtileri ben hiç duymuyorum artık onları iki aydır beni fena yokluyolar sorma o yüzden bende onları duymamaya karar aldım cnm hayırlısı diyorum artık ne yapalım ?
slm canım iyiyim işte geldik memleketten evi eski haline getirmeye çalışıyorum.tamam canım attık belirtileri bi kenara.bendede belirti namına esame bile yok.hayırlsı canım hayırlısı ne yapalım.ama ben bu ayda regl olursam sanırım gidicem doktora.acaba regl olmadan öncemi gitsem yoksa reglimin 3.günündemi gitsem hormon testi için yoksa reglim bittikten sonramı gitsem karar veremedim.ne yapsam?????????????
SaNIRIM 😀 aman dur kız dr.6ay hamile kalma kalırsanda alırım gözünün yaşına bakmam dedi kııı,yani olsada yar etmeyecekler kuzumu bana😕 o yüzden en hayırlısı aralığı beklemek olucak sanırım,ama bizim memleket verimli ovaları barındırıyo ya ondna olsa gerek😛
deliiii sen o zaman ya bafralı yada çaşambalısın 🙂 o ovalara çektiysen
allahın verdiği canı alamazlar merak etme o nasip ederse olur tabi doğrusu dr un dediği zaman ama erkende olursa biz bukadar ıkınırken tatlım sen öle üzerine çeket etılınca kalıyosan vardır demi bir hikmetii🙂