Mucize! Hamileyken hamile kaldı!
25 Eylül 2009 Cuma 13:36
Hamile kadın doktora gittiğinde aldığı haber karşısında şok oldu. Bir çocuğa daha hamile kalmıştı. İki bebek arasında 2,5 hafta var!
Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı.
ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg birkaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi.
Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak
ayy evet bu habere bende çok şaşırdım ne ilginç ya ben geçenlerde bir bebeğin karnında ikiz kardeşini taşıdığını okudum Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin hepimizeMucize! Hamileyken hamile kaldı!
25 Eylül 2009 Cuma 13:36
Hamile kadın doktora gittiğinde aldığı haber karşısında şok oldu. Bir çocuğa daha hamile kalmıştı. İki bebek arasında 2,5 hafta var!
Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı.
ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg birkaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi.
Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak
arkadaşlar bende çıkıyorum görüşmek üzere aeolunn
görüşürüz tatlım kendine iyi bakarkadaşlar bende çıkıyorum görüşmek üzere aeolunn
canım o krem şey sıvımıydı yoksa katımı?böyle yuvarlak gibi?melekler biriniiz cevap verin lütfen adet oldum biraz evvel yani doktorun verdiği ilaç bitince kalcaktım zaten..ama çok garip bişey oldu her zaman böle kan pıhtılarım olurdu düşerlerdi ama bu sefer krem rengi şeklinde böle garip birşey düştü çok korkuyorum sizce bebekmiydi kaç gündür ara ara kanamalar vardı ama ilaç sebebiyleydi eczaneden aldığım testlerdende yaptım negatifti offf bişey yoktur demi?garip bişeydi çok midem bulandı
melekler biriniiz cevap verin lütfen adet oldum biraz evvel yani doktorun verdiği ilaç bitince kalcaktım zaten..ama çok garip bişey oldu her zaman böle kan pıhtılarım olurdu düşerlerdi ama bu sefer krem rengi şeklinde böle garip birşey düştü çok korkuyorum sizce bebekmiydi kaç gündür ara ara kanamalar vardı ama ilaç sebebiyleydi eczaneden aldığım testlerdende yaptım negatifti offf bişey yoktur demi?garip bişeydi çok midem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?