anne adayımız biraz dertli ağrılarım var belim kopuyo arada midem fena bulanıyo sağ kasığım ağrıyo tek taraflı hep sağ tarafım ağrıyo ama mutluluk olduğu için ağrılar vızzzzzz geliyo
[ı]papatya: düzenli adet görmeyi sağlar. Hormon düzenleyicisidir. Günde iki- üç bardak içilir. Bir bardak suya 5 adet papatya ufalanıp 10-15 dakika demlenir.
rezeryan: hormon düzenleyicisidir. Hamile kalmaya yardımcı olur. Et, fasulye, lahana gibi yiyeceklerin üzerine bir kahve kaşığı konur.
adaçayı: hormon eksikliğini giderip hamile kalmayı sağlar. Bir bardak sıcak suya üç yaprak adaçayı beş dakika demlendirilip içilir. Kalbe de iyi gelir. Sıkça içildiğinde tüm bedeni güçlendirir. Dölyatağı hastalığı olan hanımların arasıra adaçayı oturma banyosu yapmaları iyi olur. Oturma banyosu için; iki avuç dolusu yaprak adaçayı soğuk suda gece boyunca bekletilir. Ertesi gün kaynama noktasına kadar ısıtılıp banyo suyuna eklenir. Banyo suyu böbreklerin üstüne [/ı]
[ı]vanilya: cinsel gücün artmasına neden olur. Vücudu ve sinirleri güçlendirir. Depresyona iyi gelir.
çam fıstığı : hamile kalmayı sağlar. Portakal elma, armut gibi meyva veya bir sebze üzerine yenmelidir. Yoksa peklik yapabilir. Tek başına yenmemelidir.
susam: tahin olarak yenmelidir. Tüm organların düzenli çalışmasını sağlar. [/ı]
yok tatlım hiç üşütmedimde bi anda geldi grip ya bi test alda yap hadi nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr bak yiğenin diyoki teyzem test yapsın bana bi kuzen daha gelin diyo ağlar bak benm bebişimi üzme bi test yap suraleb markasını al alıcaksanda
[ı][sıze=4]evet arkadaşlar bugün sedada ibrahim saraçoğlu çıkmış ve de incir havuç kürünü biz bebek isteyen bayanlara vermiş
3-4 tane incir
1 havuç
1 litre su
"suda inciri kaynatıp havucu ekleyin sonra 4 dk daha kaynatın.sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yarısını,diğer yarısınıda istediğin zaman için" diyor.21 gün uygulanacakmış. [/sıze] [/ı]
kızlar bi sitede okudum sizlerle paylaşmak istedim,ne kadar etkilidir bilemiyorum ama sitedekiler denemişler ve faydasını görenler olmus,bence hepsi doğal yolla yapılan kürler denemekte fayda var diye düşünüyorum.
iyiym canım sen nasılsın , yazdıgım yazıları okudun mu ? siteden aldım sabah sence faydası olurmu hamıle kalmak ıcın ben hamıleyım sıtedekı herkez hamiş olsun dıye hala gördüğüm yazıları sizlerle paylaşıyorum
iyiym canım sen nasılsın , yazdıgım yazıları okudun mu ? siteden aldım sabah sence faydası olurmu hamıle kalmak ıcın ben hamıleyım sıtedekı herkez hamiş olsun dıye hala gördüğüm yazıları sizlerle paylaşıyorum
biliyorum canım senin hamiş olduğunu sitedeki arkadaşlara bilgi olsun dıye yazıyorum yeni bulum 🙂bu arada kaç aylık oldu bebeşin,benimki cok hareketli yaaaa normal midir bilmiyorum erkek bebek ondanmıdır bılmıyorum ama hiç durmuyo sıpaaaaa,3 lü test sonucumuda doktorum cok beğendi süper dedı Allaha şükür o sitrestende kurtuldum cok düşünüyodum ,
biliyorum canım senin hamiş olduğunu sitedeki arkadaşlara bilgi olsun dıye yazıyorum yeni bulum 🙂bu arada kaç aylık oldu bebeşin,benimki cok hareketli yaaaa normal midir bilmiyorum erkek bebek ondanmıdır bılmıyorum ama hiç durmuyo sıpaaaaa,3 lü test sonucumuda doktorum cok beğendi süper dedı Allaha şükür o sitrestende kurtuldum cok düşünüyodum ,
ben pazartesi günü öğrenicem tam ne kadarlık oldunu ama hesaplamama göre 5ci haftanın içince daha küçük teyzesi bnm ablamında bebişi oldu resimdeki yiğenim ablamda sölerdi hiç durmuyo diye normal korkma ne güzel işte şimdi gezinsin yeri daralınca zaten gezemez.ben heralde 3lü testi yaptırmaya korkarım ya bilmiyorum yaptırmak istemiyorum o testi allah biliyo