Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar eve yeni geldim,hemen formda yazdıklarınızı okumaya koyuldum,okumadan hayatta uyuyamazdım🙂yoksunuz ama ben yazim girince okursunuz.burcums hoş geldin aramıza cnm...buarada butterfly çok üzüldüm cnm benim,ben de reglin gecikince ümitlenmiştim.ne desem boş biliyorum,ama allah sabrını da veriyor işte.inş birmur,elacımda sıra hadi hayırlı haberler inş.ben de bu ay çok ümitlendim...kendimi hamiş gibi hissediyorum ve allaha dua ediyorum hayal kırıklığı yaşamayayım diye...hayırlısı regli olmaksa da yapacak bişey yok,hadi öptüm kızlar sizi...

cnm be öyle hissetmek istiyorsan sonuna kadar hisset çok çok ağlarsın bir gün olur biter biz hep korkumuzdan günümüz geçsede yok olmadı olamaz diyoruz bi kere bile kendimi hamile düşünmedim eğer bu ay adet olursam bende birdahaki ay denicem bu konuda yoncax ta başarılıydı inşallah cnm gerçekten hamile olursunda herkez uygular takib edicem cnm seni hayırlısı inşallah

bu sabahta yükseldi cnm bende anlamadım kii regli günüm olmasına rağmen kasıklarım ağrımaya başladı hadi hayırlısısultancım çok dua et bitanemm inşallh düşmezde size müjde verebilirim cnm

Günaydın herkeseeeeeeeee...

Ben erken oldum 2 gün Elacım seni yanlız bıraktım beklemede, hadi canım hayırlısı bakalım..