Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu sabahta yükseldi cnm bende anlamadım kii regli günüm olmasına rağmen kasıklarım ağrımaya başladı hadi hayırlısısultancım çok dua et bitanemm inşallh düşmezde size müjde verebilirim cnm
ah canım benim inşallah ya çok sevindim gerçekten.bu gün regl günün hemde inşallah olmazsın tatlım.haberlerini bekliyoruz.bak habersiz bırakma bizi lütfen..

Günaydın herkeseeeeeeeee...

Ben erken oldum 2 gün Elacım seni yanlız bıraktım beklemede, hadi canım hayırlısı bakalım..
hayırlısı tatlım ya.üzülme sakın bir gün mutlaka gelecekler inşallah.o güne kadar sabır tatlım.aaa bak bu gece rüyamda geçen senin anlattığınn hikayeyi kitaptan okuyordum hayırlara çıksın.demek baya etkilenmişim.
BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...

Günaydın,regl oldum,çok moralim bozuk...........listede 27 ekim olarak değiştirirseniz sevinirim
canım birazda sanırım hayatta polyanna olmak lazım yoksa heder olup gidicez tatlım ya.hem senin ne güzel Allah bağışlasın bi tane oğluşun var bizim oda yok ,daha çocuğumuz olup olmayacağını bile bilmiyoruz.hiç tadmadık o duyguyu.kimse bize anne demedi.bak sana anne diyen bir meleğin var ve bunun için şükr etmelisin.sen istedikten sonra Mevla verir Allahımızın hazinesi büyük sonsuzdur yeterki istemsini bilelim tatlım.

günaydın kızlar,desencim çok üzüldüm cnm,ama bizim de ne olacağımız belli değil canım,biz de her an regli olabiliriz.elacım inşallah senden güzel haberler alırız,hiç belli olmuyor bazen hiç beklemeyenler sürpriz haberler verebiliyor,inş cnm....sultancım sen nasılsın,bakalım günümüz yaklaşıyor...

günaydın canımcım.iyiyim bi tanem her durumu hazırlıklıyım gardımı aldım yani.tabi daha çok reglimi bekliyorum burnumun üstünde resmen bi sivilce tarlası var:laugh:buda regl belirtisi tabi.kendimi gelecek aya hazırladım yumurtlama dönemlerime baktım.aslında iki belirti arasında gidip geliyorum ateşim yüksek ama her an düşebilir afedersin reglime yakın akıntım artardı kupkuruyum ama her an gelebilir göğüslerim şişmesi gerekti vede hassaslaşması oda bugün yarın olur heralde işte bende böyle durumlar kestiremiyorum yani ama bütün işler pazartesi belli olur.bakalım ne olacak.SENDE DURUMLAR NASIL????????????