ahh benim tatlım ya çok duygulandım gerçekten gözlerim doldu ya işte öyle büyük geniş rahmeti olan bi Rabbimiz varki bunlar tesadüf değil tatlım mevalmızın güzel süprizleri mevla aldığını tam olarak geri iade ediyor sana demekki sen gerçekten çok güzel sabr ettin tevekkül ettin inşallah buda sana Allahımızın bir hdiyesi lutfu.hiç bi şey olmaz sen merak etme canını hiç sıkma tam tersi sevin sevin sevin tatlım.inşallah okucam bu dualarıda
sultancım ben bu ay çok tedirginim aslında sölemk istemiyodum ama şimdi paylaşmak istedim biliyosun geçen sene karnımda öldü bebeğim benim 3 aylıktı ve kontrole gittiğimizde sat ı sölüyosun ya 31 ağustos diyoduk ve bu ayda işin garibi 3 gün gecikti ve bir sene sonra yine 31 ağustosta oldu eşimde bende şaşkınız cnm ondan dolayıda korkuyorum çokkkk allahım hayırlısını nasip etsin ama bu ay istemedim ondan hatta eşime neolur korunalım dedim ama oda kabul etmedi ondan çokkk tedirginip inşallah hakkımızda hayırlısı olurr
ahh benim tatlım ya çok duygulandım gerçekten gözlerim doldu ya işte öyle büyük geniş rahmeti olan bi Rabbimiz varki bunlar tesadüf değil tatlım mevalmızın güzel süprizleri mevla aldığını tam olarak geri iade ediyor sana demekki sen gerçekten çok güzel sabr ettin tevekkül ettin inşallah buda sana Allahımızın bir hdiyesi lutfu.hiç bi şey olmaz sen merak etme canını hiç sıkma tam tersi sevin sevin sevin tatlım.
Kızlar güzel haberler vermek isterdim ama ne yazıkki regl oldum🙁🙁
Bir dahaki ay için tabloya girmek istemiyorum...
Grş
amin bitanem senin bu çektiğin acılar güzel günlerin işaretçisi inşallah.mevlam hayırlı evlatlar ile yüzünüzü güldürsün.ayyy bizede nasib olsunn en hayırlı kısa zamanda hayırlı bir evlat.bende yazdığını okuyunca çok duygulandım aslında dediğin gibi tesadüff yok hiçbirşeyde inşallah hayırlısı olur ve mevlam kimseye böle acılar nasip etmez çokk zor allahtan tevekkülümüz tam yoksa dayanmak çok zor
amin bitanem senin bu çektiğin acılar güzel günlerin işaretçisi inşallah.mevlam hayırlı evlatlar ile yüzünüzü güldürsün.ayyy bizede nasib olsunn en hayırlı kısa zamanda hayırlı bir evlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?