Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı




ınsallah be canım bakalım bu ay gelecekmı benım nazlı melegım ınsallah senınkıde en kısa zamanda gelır be canım Allah 1 tane bıle olsa herkese bu annelık duygusunu yasatsın ınsallah polenler bıttı dahada içmıyorum içmicem canım artık yeter tatlım
 
hoşbulduk iyiyim sizleri sormalı
sağol canım bizde yuvarlanıp gidiyoruz işte.sen yeni evlisin ama bebek düşünüyosun iyi yapıyosun valla ben pişman oluyorum bazen baştan beri düşünmediğime bir buçuk yıl korunduk biz.e korundukda ne oldu başımız göğemi erdi?şimdide bekle bekle gelmiyor işte.merak etme sen kısa zamanda hemen olursun hamile inşallah.
 
Kıalar teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsınız teselli için , sağolun .Anladım ben akşamdan damla damla geldi ama hiç ağrım yoktu , bir de tartışmıştık eşimle, acaba bebiş varda düşürüyomuyum dedim , gece ööle sıkıntıyla uyumuşum , sabah uyandığımda tüm ağrılarım gelmişti,belim backlarım karnım , off ya ayıptır söölemesi pet bile almadım kendime ki bu ay kesindir diye .....neyi yanlış yapıyoruz acaba diyorum sonrada ben istediğim zaman değil Rabbim istediği zaman olacak diyorum ,bi öyle düşünüp ağlıyorum , öbürtürlü düşünüp toparlanıyorum.
 
canım benim biz ne yazsak boş insan kendinin doktoru en güzel teselliyi sen kendi kendine verebilirsin biz sadece yardımcı olmaya çalışıyurz vede yalnız değilsin demek istiyoruz tatlım.sen kendini toparlamaya bak morelin yüksek olsun ki bebişinde çabuk gelsin.