Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ya üzülme sakın gelicek bir melişleriniz.bende kaç ay bekledim.geliceğinden ümidini kesme yeter.vakti saati bekliyoruz sadece.

😛iha:ilahi kız sen çok yaşa güldürdün beni.demek hamileyken insan sadece uyku moduna girmiyor sessiz modda var demek.o zman resmen aradığımız kişiye şu an da ulaşılamıyor lütfen 9 ay sonra tekrar deneyiniz:laugh::laugh:

canım bak nekadr güzel düşünüyosunn hayırlısıyla bi tane meleğin var inşş diğeride gelicekk annesii hayırlı vakitte kendini üzme tatlımm

kızlar alemsiniz yaa ne güldürdünüz benii🙂sultanım Allah keyfini bozmasın maaşallah cnm formundasın senn hadi cnm bebişinde gelsin mutluluğuna mutluluk katsın inşşş

Desencim canım benim seni o kadar ii anlıyorum ki şu an.Dün ve bugün o kadar kötüyüm ki...
Ama yapacak bişey yok toparlanmamız lazım gelecek ay için yeni bi umut için.Allah sabrını veriyoo biraz gayret etmemiz gerekiyoo galibaaa...
Sanma ki bu cümleleri kolayca kurabiliyorum çok kötü bi durumdayım ben de şu an ama seni çok ii anladığımı ve yanında olduğumu bil.Herşey düzelecek ve biz de biz gün bebişlerimizin geldiğini burada haykıracağız🙂🙂