Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kusura bakma cnmm yaa görmemişimm hadi 3 gün kalmış cnmm inşş
evet 3 gün ondan sonra haydaaa sar filmi başa tekrardan 25 gün bekle anam bekle.ya o değil artık başka şeylere yöneltemiyorum kendimi ne bileyim misafir çağıramıyorum yada dip bucak temizlik yapamıyorum fazla çarşıda falan gezmiyorum falan falan falan.bu böyle olmaz ama dur demem lazım aklımdan çıkarmam lazım.hayatımın şekli değişti.sizdede varmı böyle şeyler?

inşallah eşim çok istiyo evde bıcır bıcır birilerşi dolassın dio bakalım nasip

canım benim çok sürmez kişiden kişiye değişiyor kimisi 9 ay boyunca sürüyor ama genelde 3. ayın bitmesiyle kesiliyor bulantılar tatlım e azıcık sabırcık.sonra keyfini sürersin hamileliğinin.

şikayet etmiyorum çok şükür halime.ALLAH isteyen herkese nasib etsin.nasıl heyecanla bekledim şikayet edermiyim.öyle anlatıyorum işte.bakalım sizinkiler nasıl olur🙂o zamanda ben size geçer inşallah sabredin dicem en yakın zamanda inş

canım ya üzülme sakın gelicek bir melişleriniz.bende kaç ay bekledim.geliceğinden ümidini kesme yeter.vakti saati bekliyoruz sadece.

canım bak nekadr güzel düşünüyosunn hayırlısıyla bi tane meleğin var inşş diğeride gelicekk annesii hayırlı vakitte kendini üzme tatlımm

çok sağolun kızlar valla sizde olmasanız ne yapardım , ağlıyordum sabahtan beri, eşime söyledim tek kelime etmedi, akşamdan da bozuğuz ya! Listenin üstüne bile çıkamadan dibe düştüm yine 🙂 , kısmetten ötesi boş tabii,Hepiniz haklısınız söylediklerinizde çok şükür sağlıklıyız,eşimiz yanımızda ,sadece sabredip bekleyeceğiz o kadar,Rabbim çaresiz dert vermesin kızlarrr....öpüyorum hepinizi , arada okuyorum hep yazılanları bi taraftanda oğluşa ödev yaptırıyorum , çizgi çiziyoruz 🙂 ...Çok seviyorum sizleriii....

evt cnmm aynen oluyo yanii.sürekli forma bakma isteği duyuyorumm sizlerle kounşmak istiyorum başka şeylere çok konsantre olamıyorum ama olucam artık aaaa yeteerr yaniii hayırlısıyla gelicek bi vakit inşş bebişlerimizde

tabi tatlım şikayet olurmu hiç öyle konuşuyoruz işte.evet sen şimdi taze hamilesin biz hamile olana kadar kıdemli hamile olacaksın.

kolay gelsin annsi🙂bak ne güzel bi oğluşun varr biraz sabırlı kardeşide gelicek inşş cnmm