Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

önceki aylarda günüm gelmeden test alır yapardım bu ay bi haller oldu bana çok rahatım eşimede biraz kızgınım kesin yoktur ümitlenme hastalanırsın sen deyip duruyo günüm geçtiğinden beri sürekli sorup duruyo geldimi diye bende biraz daha emin olup o zaman testi yapıcam gözüne sokçam onun test çubuğunu bu arada bendede hep sivilce çıkar hastalanmadan bu ayda çıktı hatta inmeye bile başladılar bende kesin olurum çıktılar yine diyodum bide dün konuşmuşsunuz grip konusunu bende feci durumdayım hapşırıp duruyorum burnum falan akıyo inşallah hamişliktendir bendekide

mrs m hoş geldin canım seni yine aramızda görmek çok güzel...sen regli olmanın stresini yaşıyorsun biz de sultanla bekleme stresi yaşıyoruz...ikisi de çok kötü...Allah yardımcımız olsun...ben de bugün maça gidiyorum eşimle🙂aklımı dağıtmaya çalışıyorum anlayacağınız,
iş iyi oluyor aslında,yarından itibaren daha kolay geçer zaman...

canım inşallah hayırlı haberini alırız...söylediklerin boş şeyler değil, hayırlısı.

vahidecim hoş geldin,ben de seni merak ediyordum,ya canım anlıyorum seni ama 5 gün çok iyi bir süre,yap testini yarın sabah bence,silik de olsa çıkar canım,boşuna stres çekme...
saol tatlım ama inan rahatım en azından kendimden emin olmayı istiyorum test yapmak için yapar yapmaz zaten burda ilan edicem kızlar hamileyim diye (inşallah) bak seninde içine doğuyor galiba inşallah sende hamişsindir canım ya

hadi ya valla eğer sen hamileysen benimde belki bi umudum olursun yani.ama benim akıntıdan falanda belli artık tatlım.biliyorsun beyaz olması gerekiyo hamile olabilmem için ama değil malesef.neyse ne kadar konuşsam boş akmı karamı anlyıcam günüm gelince.zaten gecikmezde öyle.bak bak eşin seni güya ümitlendirmemeye çalışıyoki sonra üzülmeyesin diye benimki bak olmayacaksın diyip duruyo bende olucam diye diye onu sinir ediyom heralde.aman keşke dediği çıksa ama bakalım nasip.

hoşbulduk canım çok teşekkürler, çok üzgündüm ama toparlandım ne yapayım allahtan... inşallah bir sonraki aya umudum. allah size de kolaylık versin, inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. git git değişik şeyler yap 🙂 evet yarın okulda kafan dağılır.

offf keşke canım ya ikimiz de beraber hamiş olsak...ama şuanda sen daha yakınsın,malum 5 gün geçmiş bi de...inş canım ya...ben bu ay elimde olmadan ümitlendim,mrs m gibi,canım arkadaşım gibi hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum...